Κουσουλός για Καραϊβάζ: «Με πήραν και μου είπαν ότι δολοφονήθηκε! Οι επόμενοι μήνες ήταν εφιαλτικοί»
Media

Κουσουλός για Καραϊβάζ: «Με πήραν και μου είπαν ότι δολοφονήθηκε! Οι επόμενοι μήνες ήταν εφιαλτικοί»

Ανοιχτές Υποθέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό: Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον Πέτρο Κουσουλό να ασχολείται με την υπόθεση στην εκπομπή του.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για εκείνη την εφιαλτική μέρα καθώς τότε συνεργαζόντουσαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Ξεκίνησε η δίκη ενός ανθρώπου που είχα την τιμή, κάποια χρόνια να συνεργαστώ. Είναι ο Γιώργος Καραϊβάζ που τον Απρίλιο του 2021 δολοφονήθηκε άνανδρα έξω από το σπίτι του. Είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ο Γιώργος είχε φύγει λίγη ώρα νωρίτερα. Θυμάμαι τότε ότι είχαμε περιοριστικά μέτρα λόγω κόβιντ. Όταν τον αποχαιρέτησα του λέω “τι θα κάνεις τώρα;” και μου λέει “θα πάρω τον γιο μου να πάμε βόλτα”», είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Είμαι συντετριμμένος, χάλια ψυχολογικά»! Ο Λύτρας έστειλε μήνυμα σε δημοσιογράφο μέσα από τη φυλακή

kousoulos

Και συνέχισε: «Μόλις φτάνω στο σπίτι, με παίρνει ο Γιώργος Καλλιακμάνης και μου λέει ότι χτύπησαν τον Γιώργο. Όταν μου το λέει αυτό εξαρχής νόμιζα ότι είχε κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβαινε. Στη συνέχεια με πήραν οι συντελεστές της εκπομπής και μου είπαν ότι ο Γιώργος δολοφονήθηκε. Τόσο για τη Ζήνα όσο και για εμάς τους υπόλοιπους συντελεστές, οι επόμενοι μήνες ήταν εφιαλτικοί. Ένας συνάδελφός σου με τον οποίο είσαι 5-10 λεπτά νωρίτερα μαζί, κάνεις χαβαλέ. Ήταν πολύ πλακατζής, τον ζήσαμε όλοι. Δεν θέλω να πω άλλα γιατί πραγματικά συγκινούμαι».

Διαβάστε επίσης:

Αντέδρασε ο Κουσουλός: «Γιατί θες να με κάνεις πύραυλο τώρα; Μας έσερναν στα δικαστήρια και...»

Η άγνωστη «κουμπαριά» του Κουσουλού με τον Μουζουράκη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved