Το Ναυάγιο: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών για το φινάλε της σειράς
Media

Το Ναυάγιο: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών για το φινάλε της σειράς

Το Ναυάγιο: Η σειρά ρίχνει αυλαία και η εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε στα γυρίσματα της τελευταίας σκηνής του τελευταίου επεισοδίου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν στην κάμερα κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος στην Βραυρώνα.

Η Αναστασία Παντούση ανέφερε: «Τελικά όλα έχουν ένα τέλος , πάντα υπάρχει συγκίνηση , ήταν μια δουλειά που αγαπήσαμε όλοι. Μου άφησε τη γεύση της ελπίδας για δικαιοσύνη. Μετά από τόσα που πέρασε η ηρωίδα μου νομίζω της αξίζει η ηρεμία και η γαληνή».

Ο Γιώργος Χριστοδούλου δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη χαρά γι’ αυτό το ”ταξίδι”, κι ότι είναι ένας ρόλος που αγάπησε πάρα πολύ. Ενώ, η Αμαλία Κάβαλη σχολίασε «όταν τελειώνει μια δουλειά πάντα είναι πολύ δύσκολο γιατί αποχωρίζεσαι συνεργάτες , ιστορίες , ήρωες».

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη μέσα στο σπίτι ζουν την τελική τους αναμέτρηση

1719577230392-605376018-navagio.jpg

Ο Νίκος Γκέλια παραδέχθηκε: «νιώθω μια χαρμολύπη , από τη μια που ολοκληρώνεις ένα γεγονός της ζωής σου , από την άλλη χάνεις ανθρώπους που ήσουν κάθε μέρα μαζί».

Η Αθηνά Ροδίτου σημείωσε σχετικά με τον ρόλο που υποδύεται: «Θα ήθελα η ηρωίδα μου να είναι ευτυχισμένη και να ηρεμήσει μετά από όλο αυτό που έχει ζήσει. Θα έχουμε πάρα πολλές εκπλήξεις στο τελευταίο επεισόδιο».

Ο Δημήτρης Καπουράνης με τη σειρά του αποκάλυψε: «Στο 90 ο Μάκης θα πάρει μια απόφαση που έπρεπε να την έχει πάρει πολύ καιρό. Έκλεισε ένας κύκλος πολύ όμορφα με πολλές αναμνήσεις και από την άλλη λυπάμαι , είμαστε μια παρέα, θα μου λείψουν πολύ».

«Δεν συνειδητοποιώ τα πράγματα όταν τελειώνουν αλλά είναι ένα πολύ όμορφο κλίμα», επεσήμανε ο Θάνος Λέκκας

Η Ελεάννα Στραβοδήμου είπε για την ”Ελένη” «να βρει τα γαλήνη και την ισορροπία και θα πάνε καλά τα πράγματα σε ανθρώπινο επίπεδο».

«Το Ναυάγιο» προβάλλεται με διπλό επεισόδιο απόψε στις 21:00 και το μεγάλο φινάλε είναι την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21:00.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved