Κατερίνα Δαλάκα: Απαντάει για το... «φλερτ» της με τον Σάββα Γκέντζογλου μέσα στο Survivor!
Media

Κατερίνα Δαλάκα: Απαντάει για το... «φλερτ» της με τον Σάββα Γκέντζογλου μέσα στο Survivor!

Η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Γεια Σου, και παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Survivor 2024. 

Η Κατερίνα Δαλάκα σχετικά με το Survivor και την 4η συμμετοχή της, όπως και για τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια απάντησε:

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα: «Αν έπρεπε να μοιραστώ το τρόπαιο με κάποιον, αυτός θα ήταν ο...»

dalaka-survivor.jpg

"Το Survivor είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Έχω περάσει 1 χρόνο κι 7 μήνες από τη ζωή μου εκεί. Σε εκείνους που σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι έχω μπει τόσες φορές στο reality, εμένα με ρώτησαν ποιους θέλω να βλέπω στην τηλεόραση;

Εγώ το Survivor το βλέπω σαν μία δουλειά, όπως είναι οι εκπομπές που παρουσιάζουν καθημερινά στην τηλεόραση. Βέβαια, εγώ στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με real estate, καθώς θεωρώ ότι αυτό είναι το μέλλον. Ο αθλητισμός όμως ποτέ δε θα σταματήσει να υπάρχει στη ζωή μου".

Έπειτα, η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε ποιοι ήταν κατά τη γνώμη της οι καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor.

"Για εμένα οι καλύτεροι παίκτες που έχουν περάσει από το Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Φάνης, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ντάνος".

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Σχετικά με το φλερτ που ακούγεται πως υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάββα Γκέντζογλου μέσα στο Survivor απάντησε:

«Ό,τι είδατε στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να αναφέρθηκε κάποιος στο όνομά μου ποτέ. Μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, προσωπικά για μένα. Κάλεσα σε δείπνο κάποια παιδιά από το Survivor, ο Σάββας είχε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πολύ κοντά και με τον Σάββα, και με τον Αλέξη, την Όλγα. Είμασταν αυτή η τετράδα και κάναμε πολύ παρέα».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved