Διαψεύδει η αστυνομία το αλκοτέστ Λύτρα το βράδυ του ξυλοδαρμού - Η έντονη αντίδραση της Χρηστίδου
Media

Διαψεύδει η αστυνομία το αλκοτέστ Λύτρα το βράδυ του ξυλοδαρμού - Η έντονη αντίδραση της Χρηστίδου

Χθες (29/6) στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, αποκαλύφτηκε ότι το βράδυ του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα ο ίδιος υπεβλήθη σε αλκοτέστ από την Ελληνική Αστυνομία. 

Ρεπορτάζ που η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της διέψευσε με ανακοίνωσή της.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Λύτρα: Τη νύχτα του ξυλοδαρμού τον είχαν σταματήσει για αλκοτέστ!

syrigos-lytras.jpg

Όπως αναφερόταν στη συγκεκριμένη ανακοίνωση:

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι ρεπορτάζ σημερινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, που αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και στο οποίο γίνεται αναφορά για αστυνομικό έλεγχο αλκοολομέτρησης σε οδηγό οχήματος, μετά από συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία».

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν την έντονη αντίδραση τόσο της Σίσσυς Χρηστίδου όσο και του Νίκου Συρίγου ο οποίος μάλιστα αρκέστηκε να σχολιάσει ότι δεν περιμένει την Ελληνική Αστυνομία να επιβεβαιώσει το δικό του ρεπορτάζ.

Όσο για τη Σίσσυ Χρηστίδου, μεταξύ άλλων σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Και η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς τη δική μας. Αυτό για να αντιληφθείτε την εγκυρότητα των πηγών γιατί εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται σε μεγάλο βαθμό. Σεβόμαστε την ελληνική αστυνομία αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, η αστυνομία τη δική της».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved