Μπέττυ Μαγγίρα: Η πρώτη δήλωση μετά το φινάλε & η βόμβα της Γερμανού στον αέρα του Alpha
Media

Μπέττυ Μαγγίρα: Η πρώτη δήλωση μετά το φινάλε & η βόμβα της Γερμανού στον αέρα του Alpha

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το πρωινό της Κυριακής 30/6 και αμέσως μετά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αμέσως μετά το φινάλε του «I Love Σουκου», η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για αυτό το ταξίδι στον ΑΝΤ1 και η πρώτη εκπομπή που φιλοξένησε τις δηλώσεις ήταν το Καλύτερα δε γίνεται.

Μπέττυ Μαγγίρα: To καρφί στο φινάλε–«Ερχόμενη στον ANT1 είπα ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει κάπου θα..»

«Οι συνεργάτες μου πλάνταξαν στο κλάμα, εγώ κρατήθηκα. Ο τίτλος που θα έβαζα στη φετινή σεζόν είναι… αριστούργημα! Υπάρχει μια συγκίνηση σε κάθε τέλος. Όταν ξεκινάς σε ένα νέο κανάλι, πάντα ευελπιστείς για το καλύτερο, δεν συνεχίζεται εντάξει. Υπάρχει πικρία… αλλά είναι αποφάσεις του καναλιού και εμείς δουλεύουμε για το κανάλι. Δεν είναι ώρα να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις (για το αν αρνήθηκε να στηρίξει το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής). Όταν θα έρθει η ώρα θα απαντηθεί και αυτό.

maggira-4.jpg

Ευχής έργον θα ήταν να είμαστε η ίδια ομάδα μαζί, γιατί δέσαμε πολύ, υπήρξε χημεία, περάσαμε φανταστικά. Σίγουρα το καλύτερο είναι να συνεχίζαμε έτσι. Φτάνουν στα αυτιά μας τα δημοσιεύματα για τα σχέδια του ANT1. Οι διάδρομοι μιλάνε, αλλά πολλά ακούγονται. Το YFSF έχει παγώσει από το κανάλι. Νομίζω για πρώτη φορά τα πήγαμε μια χαρά» αρκέστηκε να δηλώσει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος η Ναταλία Γερμανού τόνισε πως η συγκεκριμένη παρέα θα επιστρέψει σε άλλο κανάλι.«Κάτι ξέρω» τόνισε ακούγοντας τα πειράγματα των συνεργατών της.

Δείτε το βίντεο:

I Love ΣουΚου: «Λύγισε» η Αθηνά Αφαλίδου στον αέρα–«Πολλά κείμενα τα έγραφα μέσα από το νοσοκομείο»

Μακαλιάς: O συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Μαγγίρα, λίγο πριν ρίξει οριστικά αυλαία η εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved