Power of Love: Πρεμιέρα για το ριάλιτι αγάπης! Tα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου από Τουρκία!
Media

Power of Love: Πρεμιέρα για το ριάλιτι αγάπης! Tα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου από Τουρκία!

Στην Τουρκία βρέθηκαν οι παίκτες του νέου κύκλου του Power of Love που απόψε (30/6) έκανε πρεμιέρα με την Κατερίνα Καραβάτου στο... τιμόνι της παρουσίασης. 

Όπως ήδη γνωρίζουμε, οι έξι άντρες και οι έξι γυναίκες που δεν αποκλείεται να γίνουν ζευγάρι, θα ζουν σε δύο διαφορετικά σπίτια που πραγματικά διαθέτουν όλες τις ανέσεις και είναι ιδιαίτερα διακοσμημένα, πολύ μοντέρνα και με πολύ χρώμα.

Power of Love: Μπήκαμε στο Red Room πριν την πρεμιέρα! Η κλεψύδρα & τι θα συμβαίνει σε αυτόν το χώρο

Δείτε παρακάτω:

«Να είμαστε και πάλι μαζί. Δεν το περιμένατε τόσο σύντομα το ξέρω. Αυτές οι εκπλήξεις, αυτά τα αναπάντεχα είναι οι χαρές της ζωής» ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου που έλαμπε μέσα στη σιέλ μίνι τουαλέτα της.

Και συνέχισε λέγοντας: «Σκεφτόμουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι αυτό που είπε ο Σοφοκλής πριν από χιλιάδες χρόνια. Υπάρχει μια λέξη που απελευθερώνει τον άνθρωπο από το βάρος και τον πόνο. Κι αυτή είναι η αγάπη!

POWER-OF-LOVE-(KATERINA-KARABATOY-2).jpg

Το να ερωτεύεσαι κάποιον σου δίνει δύναμη! Το να σε ερωτεύεται κάποιος σου δίνει κουράγιο. Για αυτό εσείς που μας παρακολουθείτε και έχετε βρει τον έρωτα και την αγάπη είστε πολύ τυχεροί.

Εμείς θα βρούμε τον έρωτα και την αγάπη για αυτούς που δεν την έχουν για να γίνει η ζωή καλύτερη».

Η παρουσιάστρια κατέληξε κατά το καλωσόρισμα των τηλεθεατών στο νέο αυτό reality project: «Σας καλωσορίζω επισήμως στο νέο Power of Love από την Κωνσταντινούπολη. Ένα καυτό καλοκαίρι έρχεται στην παρέα σας στον ΣΚΑΪ είναι τόσο ανατρεπτικό που δεν θα ξεκινήσει όπως κανένα άλλο Power of Love. Θα ξεκινήσει με ένα πάρτι με μάσκες! Θέλω να περάσουμε καλά και εμείς να γευτούμε τις χαρές του έρωτα και της αγάπης».


Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved