Λύγισε ο Γεράσιμος Γεννατάς - «Άφησε αυτή τη ζωή πριν από λίγο καιρό»
Media

Λύγισε ο Γεράσιμος Γεννατάς - «Άφησε αυτή τη ζωή πριν από λίγο καιρό»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10» και μίλησε μεταξύ άλλων για το φινάλε της σειράς, «Έρωτας Φυγάς» και συγκινήθηκε όταν μίλησε για τον θάνατο του ποιητή και συγγραφέα Γιώργου Μπλάνα.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Είχα πει κάποια στιγμή δημόσια – και δεν ξέρω αν έκανα κακό – ότι αυτή η εξέλιξη με τον «Έρωτα Φυγά» τοποθετεί τα πράγματα σε έναν πολύ σκοτεινό δρόμο. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να «κόβεται» μία δουλειά όση τηλεθέαση και να έχει. Είναι σαν να αδιαφορείς για τους ανθρώπους που δουλεύουν. Κάνε το κουμάντο σου ως κανάλι, έχουμε υπογράψει ένα συμβόλαιο».

1719813529849-483344770-image.jpg

Και πρόσθεσε για το τέλος της σειράς, Έρωτας Φυγάς από το Open: «Αυτή η εξέλιξη είχε προφανώς να κάνει με το επιχειρείν, κάτι συνέβαινε εκεί που πήγε λάθος. Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που πάει λάθος; Υπογράφουμε πράγματα και τελικά δεν έχουμε κανένα δικαίωμα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι του θυμικού, η λογική ηττάται πάντα μέσα μου κατά κράτος. Οι συνέπειες είναι πάντα καταστροφικές και στη δουλειά και στην προσωπική ζωή».

gerasimos.jpg

Και υπογράμμισε: «Το άλλο Σάββατο σε ένα πολύ ωραίο θεατράκι στην Πλατεία Αμερικής θα ανεβάσουμε την 3η ραψωδία της Ιλιάδας, σε μία συγκλονιστική μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα, που άφησε αυτή τη ζωή εδώ και λίγο καιρό. Ένας πολύ σπουδαίος ποιητής. Ο παρονομαστής της ζωής μας είναι οι άλλοι άνθρωποι».

Γεράσιμος Γεννατάς: «Δεν ακούσαμε ποτέ μια συγγνώμη, ήμασταν πεταμένοι στο δρόμο»

Γεράσιμος Γεννατάς: Συνεχίζει ο «Έρωτας Φυγάς» για τρίτη σεζόν;

Γεννατάς: «Νιώθω πως στα χρόνια που μου υπολείπονται να ζήσω δεν θα ξαναδώ κοινωνίες με ανθρωπιά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved