Μακαλιάς: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού»
Media

Μακαλιάς: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της εκπομπής, I love Σουκου και της συνεργασίας με τον ΑΝ1 αλλά και το τηλεοπτικό του μέλλον.

 

Αρχικά ανέφερε: «Όταν ξεκινάς κάπου, θέλεις να παραμείνεις καιρό, να χτίσεις κάτι. Ήταν μια ζώνη ανενεργή για χρόνια στον ΑΝΤ1, οπότε κι εμείς νιώσαμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι, να φτιάξουμε μια ζώνη που θα μείνει για πάρα πολλά χρόνια. Δεν έτυχε με τη δική μας ομάδα, δεν πειράζει, ελπίζω να παραμείνει αυτή η ζώνη ενεργή και να έρθουν κάποιοι άλλοι που θα συνεχίσουν αυτό το πρόγραμμα».

Παπανώτας – Μακαλιάς: Έδωσαν τα χέρια & έλυσαν την παρεξήγηση - «Περασμένα, ξεχασμένα»

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-172024-100307-pm.jpg

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα στεναχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Κάναμε αυτό που θέλαμε, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι καταλήξαμε. Επενδύσαμε ο ένας στον άλλον προσωπικά. Είχαμε βάλει κάποιους στόχους, τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-172024-100414-pm.jpg

Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό. Στο καινούργιο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλει να βάλει και την ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που τον έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά…».

1719817633558-463641549-makalias.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχουν πέσει κάποια τηλέφωνα και μας έχουν πει να κάνουμε κάποια ραντεβού».

Μακαλιάς: O συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Μαγγίρα, λίγο πριν ρίξει οριστικά αυλαία η εκπομπή

Μακαλιάς: Ο ΑΝΤ1 με αποδέσμευσε, επομένως σημαίνει ότι δεν επιθυμεί τη συνεργασία μαζί μου...

Δημήτρης Μακαλιάς: «Αν με χωρίσει η Αντιγόνη, θα με βρείτε…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved