Άγιος έρωτας: Μετά τον Σασμό τι; Η νέα καθηλωτική δραματική σειρά - Η ιστορία & το all star καστ!
Media

Άγιος έρωτας: Μετά τον Σασμό τι; Η νέα καθηλωτική δραματική σειρά - Η ιστορία & το all star καστ!

Άγιος έρωτας: Μετά τον Σασμό, έρχεται η νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής που θα μας καθηλώσει! 

Μια δυνατή ιστορία αγάπης, μια απαγορευμένη αγάπη ξεδιπλώνεται στο σενάριο της νέας καθηλωτικής σειράς του Alpha.

Άγιος Έρωτας: Αυτό είναι το νέο καθημερινό σίριαλ του Alpha

alpha.jpg

Η αδυναμία του ανθρώπου μπροστά στα πιο δυνατά του πάθη: τον έρωτα και το μίσος. Αυτό ακριβώς θα δούμε από τη νέα σεζόν σε μία σειρά που θα επιδιώξει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!

Και επειδή συνταγή που είναι επιτυχημένη, δεν αλλάζει, θα δούμε στη νέα αυτή σειρά ένα all star cast όπου θα πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων (κατά αλφαβητική σειρά) οι: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ελευθερία Πάλλα, Δημήτρης Παπανικολάου -με σημαντική θητεία στο θέατρο στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση-, Κατερίνα Παπουτσάκη, Δανάη Παππά, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη και πολλοί ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Λίγα λόγια για την ιστορία

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει το μυστικό που τον έχει οδηγήσει εκεί.

Κανείς, όμως δεν μπορεί και να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη (Δανάη Παππά) του ισχυρότερου άντρα της περιοχής (Δημήτρη Παπανικολάου) θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.

Μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα μας θυμίσει lovestories που μας είχαν αγγίξει το παρελθόν, όπως η θρυλική σειρά «Άγγιγμα ψυχής».

Παραγωγή Primavisione

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved