«Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης»
Media

«Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης»

Μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης στα τέλη των 90s και τις αρχές των 00s ήταν όταν έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο μόλις 30 ετών γυμναστής των πρωινών εκπομπών της εποχής, Γιώργος Λουκανίδης, γιος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη. 

Τον Αύγουστο του 1998 πάγωσε ο χρόνος για όλους όσοι είχαν γνωρίσει τον Γιώργο τον οποίο μόνο τυχαία δεν αποκαλούσαν «γελαστό παιδί».

Συγκλονίζει η Σοφία Παθέκα: Γυρνούσα γύρω-γύρω στο δωμάτιο και ούρλιαζα...

PATHEKA-LOUKANIDIS.jpg

Η Porsche που οδηγούσε ο φίλος του εκείνο το βράδυ ξέφυγε στο Μαρκόπουλο Ωρωπού της πορείας της με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε κολώνα της ΔΕΗ και να χάσει τη ζωή του ο Γιώργος Λουκανίδης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά καθώς φορούσε ζώνη.

«Η δυσκολότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν σκοτώθηκε ο Γιώργος Λουκανίδης, ήμασταν φίλοι και συνεργάτες» παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Σοφία Παθέκα η οποία ήταν μαζί του στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Το πρωί που έμαθα τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι γυρνούσα γύρω-γύρω στο δωμάτιο και ούρλιαζα. Μετά τον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη τέλειωσε και ο «πρωινός καφές» για έμενα, η ενότητα της γυμναστικής δεν έγινε ποτέ ξανά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved