Power of Love: Το matching Γλυκερίας-Τζέισον, η απογοητευμένη Σωτηρία & ο παίκτης... Ferrari!
Media

Power of Love: Το matching Γλυκερίας-Τζέισον, η απογοητευμένη Σωτηρία & ο παίκτης... Ferrari!

Power of Love: Η πρώτη επαφή των έξι κοριτσιών με τα έξι αγόρια που συμμετέχουν στο παιχνίδι χθες (30/6) για άλλους πήγε καλά αλλά για άλλους ήταν μία αδιάφορη διαδικασία αφού δεν αναγνώρισαν ανάμεσα στους συμμετέχοντες το άλλο τους μισό. 

Και αφού θυμίσουμε ότι τα κορίτσια στην πρώτη τους ψηφοφορία για τον άντρα που θέλουν να γνωρίσουν, επέλεξαν τον Τζέισον ο οποίος με τη σειρά του επέλεξε τη Γλυκερία για το πρώτο ραντεβού του παιχνιδιού, να πούμε ότι η Γλυκερία δείχνει να είναι ενθουσιασμένη με αυτές τις εξελίξεις. Δείτε τι είπε στα άλλα κορίτσια:

Όμως, στην αντίπερα όχθη, η Σωτηρία, έδειξε να μην ενθουσιάζεται με κανέναν άντρα παίκτη. Μάλιστα δήλωσε πως κανένας από τους έξι παίκτες δεν της έχει κάνει το... κλικ για να θέλει να προχωρήσει σε μία γνωριμία ή ένα φλερτ.

Σε μία κουβέντα πάντως που είχαν τα αγόρια στο σπίτι τους, έχοντας μάλιστα ακούσει τα όσα παραπάνω είπε η Σωτηρία, σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι των κοριτσιών και μάλιστα ο Αναστάσης χαρακτήρισε τον Δημήτρη... Ferrari αφού τουλάχιστον δύο κοπέλες έχουν εντυπωσιαστεί από τη γοητεία του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved