Ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη του Mega - Η Φαίη Σκορδά «ανακατεύει την τράπουλα» στο κανάλι!
Media

Ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη του Mega - Η Φαίη Σκορδά «ανακατεύει την τράπουλα» στο κανάλι!

Σε αναδιάρθρωση του προγράμματος της πρωινής ζώνης, που φέρνει σημαντικές ανατροπές σχεδιάζει να προχωρήσει το Mega ενόψει της έλευσης της Φαίης Σκορδά, που ανακατεύει εκ νέου την «τράπουλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο που εξετάζει πολύ σοβαρά το Mega είναι να μετακινήσει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 13:30, από τις 12:30 που βγαίνει στον αέρα σήμερα, απελευθερώνοντας έτσι περισσότερο χρόνο στο βασικό slot της πρωινής ζώνης.

1719866304103-236310228-skorda.jpg

Αν προχωρήσει η αλλαγή ώρας του μεσημεριανού δελτίου, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα έχει διάρκεια που θα αγγίζει τις τέσσερις ώρες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σχεδίασμά του Mega, η Φαίη Σκορδά θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος από το «Κοινωνία ώρα Mega» στις 9:40 και θα την παραδίδει λίγο πριν από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 13:20. Στόχος της διευρυμένης διάρκειας του νέου πρωινού του Mega, που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει δύο εκπομπές που υπήρχαν στο εν λόγω slot φέτος («Mega καλημέρα» και «Πάμε Δανάη»), είναι να έχει περισσότερο χρόνο για εμπορικές τοποθετήσεις.

Το «δυνατό χαρτί» της Φαιης Σκορδά είναι π προσέλκυση διαφημιζόμενων και γυναικείων brands, κάτι που το Mega επιθυμεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο για να καλύψει το κενό στον τομέα των εμπορικών εσόδων που θα προκύψει από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Να σημειωθεί ότι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μετά από στενό πρέσινγκ και μια βελτιωμένη πρόταση από το Mega, ο δημοσιογράφος αποφάσισε να παραμείνει στο κανάλι της Συγγρού και να επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια στην πρωινή ζώνη, βάζοντας παράλληλα, τέλος στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα του Mega, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη θα λένε την πρώτη «καλημέρα» στις 6:00 (αντί για τις 5:00) και μέχρι στις 9:40 που ξεκινά το «Κοινωνία ώρα Mega». Επιπλέον, με την υπό σχεδιασμό μετακίνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, αλλάζουν τα δεδομένα και για τη Δανάη Μπάρκα, που... πάει στην «καρδιά» του μεσημεριού.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην πρωινή ζώνη του Mega, π Δανάη Μπάρκα μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη και, σύμφωνα με τον σχεδίασμά του σταθμού, θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη αμέσως μετά τη Δώρα Αναγνωστοπούλου (στο μεσημεριανό δελτίο) γύρω στις 14:30 και για περίπου δύο ώρες μέχρι το «Live news» του Νίκου Ευαγγελάτου.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved