Media

Μεταγραφές και επιστροφές στη μυθοπλασία - Για ποιους τελείωσε το διάλειμμα και επιστρέφουν στην TV;

H μεταγραφολογία καλά κρατεί για τα πρώτα ονόματα στην τηλεοπτική ενημέρωση και ψυχαγωγία. Ωστόσο, παραδοσιακά η «μάχη των μαχών» της τηλεθέασης είναι το prime time, η ζώνη υψηλής τηλεθέασης, όπου προβάλλονται τα ακριβά προγράμματα, δηλαδή οι σειρές.

Τα κανάλια -σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με τη σεζόν που τελειώνει- επενδύουν και φέτος σε σίριαλ. Δημοφιλείς πρωταγωνιστές θα υποδυθούν νέους χαρακτήρες, πρόσωπα που είχαν κάνει διάλειμμα επιστρέφουν δριμύτερα.

Στο Mega πηγαίνουν οι Μέμος Μπεγνής, Μυρτώ Αλικάκη, Θεοχάρης Ιωαννίδης. Προ διετίας, ο Μέμος πρωταγωνιστούσε στο «Μόλις χθες» του Σκάι, η Μυρτώ έκανε μπρέικ φέτος μετά το «Μαύρο ρόδο» και ο Θεοχάρης παρουσίαζε, ως γνωστόν, το «Night out» στο Μεγάλο Κανάλι. Στη νέα σειρά λοιπόν που συνυπογράφουν Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Βάνα Δημητρίου θα δούμε και τη Χρύσα Μιχαλοπούλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο, που έχει να εμφανιστεί στην TV από το 2018 και τις «Άγριες μέλισσες». Ο λόγος φυσικά είναι ότι πρόπερσι απέκτησε το πρώτο της παιδί -καρπό του έρωτά της με τον «MasterChef» Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Ο Τιμωρός» της Marvel γίνεται... ελληνική σειρά! Η υπόθεση & ο ρόλος του Δημήτρη Λάλου

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΣΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΟ «ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΜΑΜΑ» ΚΑΙ ΣΤΗ «ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ»

Πάμπολλες τηλεοπτικές προτάσεις απέρριψε μετά το τέλος των «Άγριων μελισσών» η Μαρία Κίτσου. Από το φθινόπωρο επανέρχεται με δύο συμμετοχές: Στη μίνι παραγωγή δέκα επεισοδίων που θα προβληθεί από τον Alpha από τον Ιανουάριο του ’25 και θα πραγματεύεται το θέμα της παιδικής κακοποίησης και την οποία ήδη διαφημίζει. Ο λόγος για το «Να με λες μαμά», με το οποίο επιστρέφει και η «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας», Ελένη Κοκκίδου. Στο ίδιο σίριαλ και η Φιλαρέτη Κομνηνού, που επανέρχεται τέσσερα χρόνια μετά το τέλος της «Αγγελικής».

Επανερχόμενοι στην Κίτσου, θα «ανοίξει» τη σεζόν με τον δεύτερο κύκλο της «Μάγισσας», που με τον υπότιτλο «Φλεγόμενη καρδιά» θα αποτελέσει prequel, που θα μεταφέρει το τηλεοπτικό κοινό στο 1715, κατά την Ενετοκρατία στη Μάνη. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά το τέλος της παρουσίας του στον «Ερωτα φυγά» του ΑΝΤ1 και το «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha.

Και η Γιούλικα Σκαφιδά, που άφησε έντονο το αποτύπωμά της στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, θα παίξει στο ίδιο σίριαλ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και ο Μελέτης Ηλίας που αφήνει τον Alpha μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Προξενιό της Ιουλίας».

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ

Εδώ υπήρξε καραμπόλα με παρασκήνιο της τελευταίας στιγμής: Είχε ανακοινωθεί για τη νέα κωμωδία της δημόσιας τηλεόρασης «Αρχελάου 5» , αλλά δεν είχε υπογράψει με την εταιρεία παραγωγής.

Μάλιστα είχε ενημερώσει τον παραγωγό πως είχε κάνει δοκιμαστικό για τη «Μάγισσα» και αν τελικά είχε θετική απάντηση θα επέλεγε τη συγκεκριμένη σειρά. Όπως και έγινε. Τον ρόλο του στην «Αρχελάου 5» πήρε ο Γιάννης Στάνκογλου έπειτα από σερί δραματικών ρόλων, με τελευταίο το φετινό «Ναυάγιο» του Mega. Η «Αρχελάου 5» σηματοδοτεί την επιστροφή στη μυθοπλασία και της Εβελίνας Παπούλια. Τελευταία σειρά που πρωταγωνίστησε ήταν ο «Ήλιος» τη σεζόν 2021- 2022 στον ΑΝΤ1.

Ο δε περσινός πρωταγωνιστής της «Μάγισσας», Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, θα είναι ο νέος βασικός χαρακτήρας της σειράς θρίλερ του Alpha «Διάφανη αγάπη». Μαζί του -από τη «Μάγισσα» προερχόμενος, πάλι- ο Νίκος Ψαρράς. Και ο Μιχάλης Σαράντης, που είδαμε στους «Πανθέους» του Σκάι, και η Χαρά Μάτα Γιαννάτου που τελευταία είχαμε δει στη «Σκοτεινή θάλασσα» του Mega.

ΤΙΜΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του «Σασμού», ο Δημήτρης Λάλος ανέλαβε να γίνει «Ο τιμωρός» στον Alpha. Μαζί του, η Μαρίνα Καλογήρου (τελευταία την είδαμε στα «Κομάντο και δράκοι» του Mega) και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος -από τις «Ψυχοκόρες». Η τηλεοπτική παρτενέρ του Λάλου, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και στο «Doctor Foster». Στο κανάλι και η Μαρία Πρωτόπαππα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Ξενοδοχείο», την ελληνική εκδοχή του «Grand Hotel», που έχει παιχθεί σε μύριες όσες εκδοχές και έχει σκίσει όπου κι αν προβάλλεται.

Η νέα καθημερινή σειρά του Alpha, ο «Άγιος Έρωτας», σηματοδοτεί την επιστροφή της Κατερίνας Παπουτσάκη στη μυθοπλασία δύο χρόνια μετά το τέλος της σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Εκεί μετακομίζει μετά το τέλος του «Σασμού» και η Δανάη Παππά. Τη συμμετοχή του συζητά και ο Γιάννης Τσορτέκης μετά την ολοκλήρωση του «Σκαραβαίου» στον Alpha.

Πηγή: Απογευματινή

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι 5 νέες ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα - Πότε έρχονται στις οθόνες μας;

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Ενθουσιασμένος στην Κόνιτσα, στα γυρίσματα της σειράς Άγιος Παΐσιος

Βασιλική Ανδρίτσου: Το σίριαλ που πήγε χάλια και τα «μετέωρα» επεισόδια

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved