Μεγαλώνει η λίστα της ΕΡΤ με τη μυθοπλασία - Αυτή είναι η νέα σειρά
Media

Μεγαλώνει η λίστα της ΕΡΤ με τη μυθοπλασία - Αυτή είναι η νέα σειρά

Σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και Κάτιας Κισσονέργη, σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, η παραγωγή έρχεται τη νέο σεζόν στη δημόσια τηλεόραση.

Η νέα μίνι σειρά μυστηρίου, οκτώ επεισοδίων, «Το απαραίτητο φως», με φόντο την Αθήνα της γερμανικής κατοχής, αναμένεται να συγκινήσει και να ταξιδέψει στον χρόνο το κοινό.

Η Λουίζα Λασκαράτου είναι κόρη μεγαλοδικηγόρου της Αθήνας. Ο ξαφνικός θάνατός του την αναγκάζει να επιστρέφει από το εξωτερικό, όπου ζει και εργάζεται. Μια απροσδόκητη κληρονομιά γίνεται η αιτία να αμφισβητήσει όσα ήξερε για το παρελθόν της οικογένειάς της. Μεταξύ άλλων «κληρονομεί» την ημιτελή έρευνα του πατέρα της σχετικά με την τύχη ενός πίνακα, του οποίου τα ίχνη χάνονται λίγο πριν από την εκτέλεση της γιαγιάς της, Λουίζα Λασκαράτου, την άνοιξη του 1944. Η Λουίζα γρήγορα συνειδητοποιεί ότι η ανεύρεση του πίνακα οδηγεί στην αποκάλυψη του ενόχου για τον θάνατο της γιαγιάς της. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ντορίνας Παπαλιού «Το απαραίτητο φως», ενώ αυτήν την περίοδο αναζητείται το πρωταγωνιστικό καστ.

Η δημόσια τηλεόραση επενδύει πολύ στις ελληνικές σειρές, με τη λίστα της για την επόμενη χρονιά να είναι μεγάλη. Τα σίριαλ «Ερημη χώρα», «Ηλέκτρα» και «Η παραλία» συνεχίζονται, ενώ μία από τις νέες προσθήκες είναι η καθημερινή κωμωδία «Αρχελάου 5».

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Το απαραίτητο φως»

papaoikonomou-(1).jpg

Στην τρέλα της Αθήνας του σήμερα, πέντε χαρακτήρες φαινομενικά διαφορετικοί μεταξύ τους, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, έρχονται κοντά με αφορμή το μπαρ της Αρχελάου 5, στο Παγκράτι, που ανοίγει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος. Παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, όμορφες στιγμές και παράξενα γεγονότα συνθέτουν με κωμικό τρόπο την κοινή καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων, αλλά και κάποιων άλλων, που εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους... Ο ματαιόδοξος Στέφανος, ο κουλτουριάρης σκηνοθέτης Ορφέας, η απελευθερωμένη Δώρα, η συντηρητική Λυδία και η αδίστακτη Κέλλυ αντιμετωπίζουν την τρέλα της Αθήνας ζώντας τραγελαφικές καταστάσεις.

Παράλληλα, θα προβληθεί η σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας». Σε παραγωγή Feelgood Entertainment και σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, η παραγωγή θα αφορά στις άγνωστες πτυχές της ζωής της Μαρίας Κάλλας και θα είναι γεμάτη από μουσική και πολιτισμό. Ένα ακόμη σίριαλ που θα βγει στον αέρα είναι «Το δίχτυ». Πρόκειται για μια συγκλονιστική σειρά, με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη, που έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες και στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

ΤΥΠΟΣ ΤV

Διαβάστε επίσης:

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο της «Αναστασίας» η Μυρτώ Αλικάκη

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Το «Λόγω Τιμής» ήταν ένα υπέροχο ταξίδι

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Δεν έχω δικαίωμα να απογοητεύσω τους τηλεθεατές που 20 χρόνια με τίμησαν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved