Παγιδευμένοι - «Εσυ εισαι…»: Η σκηνή στο φινάλε που συγκλόνισε το Twitter
Media

Παγιδευμένοι - «Εσυ εισαι…»: Η σκηνή στο φινάλε που συγκλόνισε το Twitter

Οι «Παγιδευμένοι», που έκαναν αίσθηση από το πρώτο πλάνο τους και δημιούργησαν φανατικό κοινό πέρασαν στην τηλεοπτική ιστορία με το μεγάλο φινάλε το βράδυ της Τρίτης 2/7.

Πέρα από τους αριθμούς, τα κοινά των τηλεθεατών, τα εκατομμύρια views και τα trends, η σειρά που συγκλόνισε με την πλοκή, τον καταιγιστικό ρυθμό και τις συνεχείς ανατροπές της, μίλησε στις καρδιές όλων μας και ξεχώρισε όπως ήταν φυσικό και στο τελευταίο επεισόδιο.

PAGIDEYMENOI.jpg

Για δύο σεζόν, παγιδευτήκαμε στα ένοχα μυστικά, στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στα ηθικά διλήμματα, στους έρωτες και τις προδοσίες των ηρώων της.

Μαζί τους, ξεδιπλώσαμε το νήμα μιας δυνατής ιστορίας.

Συγκινηθήκαμε με τις χαρές, τις απώλειες, τον πόνο και την απόγνωσή τους.

Είπαμε τα «ναι» και τα «όχι» τους, τους αγαπήσαμε, τους αγκαλιάσαμε.

Ζήσαμε τη ζωή τους.

Πάντα κάθε τέλος ήταν και μια νέα αρχή. Κι αυτό μιας και όλοι είχαμε δει από την αρχή του δεύτερου κύκλου πως ο Δημήτρης, ο ήρωας που ερμηνεύει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, είναι νεκρός.

Η Άννα έμοιαζε να μην μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη και όπως είδαμε η ίδια κυοφορεί τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη. Λίγες σκηνές αργότερα, η ηρωίδα βρέθηκε να περπατάει πλάι στην παραλία. Ένας άνδρας περνάει από δίπλα της φορώντας κουκούλα. Η Άννα τον πλησιάζει, του κατεβάζει την κουκούλα και είναι ο… Δημήτρης.

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν όσα συνέβησαν στο Twitter ενώ η σκηνή ανάμεσα στους πρωταγωνιστές συγκλόνισε:

33ee.jpg

Παγιδευμένοι: Η δίκη του Δημήτρη πλησιάζει

Παγιδευμένοι: Ο Χατζής στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved