Media

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα: «Θα ασχοληθώ με το επάγγελμά μου. Ηθοποιός είμαι»

Ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε το φετινό Survivor και μιλά για όλα μαζί με τον φίλο του Φάνη Μπολέτση.

Οι δυο τους κατάφεραν να φτάσουν μαζί στον τελικό και αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για το μέλλον και αν θα ξαναπήγαιναν σε έναν νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

  • Νομίζω πως πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτόν τον κύκλο με τη γνώμη σας για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα, που συμπλήρωσαν την τελική τετράδα.

ΝΤ.Ν.: Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, το άξιζαν αγωνιστικά. Ήμουν αρκετά σίγουρος πως εμείς οι τέσσερις θα φτάναμε στους τελικούς. Μπορεί να ακουστεί λίγο κλισέ, αλλά όλοι νικητές είμαστε που φτάσαμε εκεί. Σίγουρα επωφελούμαι περισσότερο, είναι εξαιρετικό το χρηματικό έπαθλο που συνοδεύει τη νίκη, ας μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αλλά από ηθική άποψη είμαστε όλοι νικητές.

Φ.ΜΠ.: Εννοείται πως ήταν πολύ καλοί και τους άξιζε να φτάσουν έως το τέλος - ειδικά η Κατερίνα, που έφτασε στον τελικό και ήταν μαχητική και ανταγωνιστική μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αλλά δεν συμφωνώ με τον Ντάνιελ. Μπορεί ο καθένας μας να κέρδισε διαφορετικά πράγματα από τη συμμετοχή του, αλλά νικητής ήταν ένας και αυτός ήταν ο Ντάνιελ.

Νούρκα: Η νίκη στο Survivor, ο ρατσισμός που δέχτηκε στην Αθήνα & η δουλειά στην Ινδία ως μοντέλο

  • Επόμενα σχέδια;

ΝΤ.Ν.: Σαφώς να ασχοληθώ με το επάγγελμά μου. Ηθοποιός είμαι, οπότε μέσα στα πλάνα μου είναι το θέατρο και η τηλεόραση. Απλά, μετά από έξι μήνες απομόνωσης, ίσως το μοτίβο των θεατρικών παραστάσεων και των περιορισμών που φέρνουν για μια απόδραση δεν ξέρω αν θα μου κάνει τόσο καλό όσο η τηλεόραση. Έλειπα έξι μήνες από τη σχέση μου, χρειάζομαι να έχω λίγο χρόνο να της αφιερώσω.

Φ.ΜΠ.: Επειδή, όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει, πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα βήμα βήμα. Να πάρουμε χρόνο να ξεθυμάνει όλο αυτό. Έχω πράγματα στο μυαλό μου, στον κλάδο μου και όχι μόνο, αλλά καθετί στον καιρό του.

  • Πόσο σοβαρή είναι αυτή η σχέση, Ντάνιελ;

ΝΤ.Ν.: Από τη στιγμή που με περίμενε, για μένα είναι πολύ σοβαρή.

  • Σε ένα μελλοντικό Survivor All Star θα συμμετείχατε;

Φ.ΜΠ.: Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Νομίζω πως έχω αφήσει μια δουλειά μισοτελειωμένη, οπότε, ναι, θα ξαναέμπαινα 100%.

ΝΤ.Ν.: Κι εγώ πιστεύω πως ο Φάνης έχει αφήσει κάτι στη μέση. Μια κούπα τού αξίζει και ανήκει σε ένα ράφι στο σπίτι του. Προσωπικά, από άποψη εμπειρίας και μόνο, θα μπορούσα να το ξανακάνω.

Φ.ΜΠ.: Πιστεύω πως, αν κάνουν πρόταση στον έναν από τους δυο μας, θα κάνουν και στον άλλο.

  • Κι αν σας βάλουν σε αντίπαλες ομάδες;

ΝΤ.Ν.: Ο κόσμος θα έβλεπε εξαιρετικούς αγώνες!

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα: «Αν έπρεπε να μοιραστώ το τρόπαιο με κάποιον, αυτός θα ήταν ο...»

Ντάνιελ Νούρκα: Η πρώτη εμφάνιση πριν τους «Συμπέθερους»! Πού είχαμε δει τον νικητή του Survivor;

Survivor Τελικός: Τα νούμερα τηλεθέασης και τα χιλιάδες tweets

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved