Ο γιατρός: Επιστρέφει στον Alpha με δυνατό καστ
Media

Ο γιατρός: Επιστρέφει στον Alpha με δυνατό καστ

Συγκίνηση, ανατροπές και εξαιρετικές ερμηνείες υπόσχεται ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA «Ο Γιατρός», που επιστρέφει την ερχόμενη σεζόν με νέα επεισόδια. Αυτά είναι  τα ονόματα-έκπληξη που έκλεισαν στο καστ του σίριαλ.

Ένα από τα σίριαλ που ξεχώρισαν τη σεζόν 2023-2024 ήταν η δραματική σειρά «Ο Γιατρός». Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στον ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. Στα 16 επεισόδια του πρώτου κύκλου, παρακολουθήσαμε τη ζωή του γιατρού, ο οποίος ύστερα από έναν πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από τον πατέρα ενός ασθενή της κλινικής «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του.

O-GIATROS-(2).jpg

Η πρώτη σεζόν καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές αφηγούμενη την ιστορία του «Γιατρού» Ανδρέα Βρεττού (Κ.Μαρκουλάκης) ο οποίος μετά από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι, «έχασε» τα τελευταία δώδεκα χρόνια από τη ζωή του. Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό διαχειρίστηκε «Ο Γιατρός». Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή ήταν επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν. Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

O-GIATROS-K.Markoylakhs1.jpg

Ο ίδιος έπρεπε να διαχειριστεί την απώλεια της μνήμης του αλλά και τα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς του προσπαθώντας παράλληλα να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του, να επουλώσει τα τραύματά του και να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Η διαδρομή αυτή δεν ήταν επώδυνη για τον Ανδρέα. Όμως ήταν συναρπαστική για όσους την παρακολούθησαν. Μετά, λοιπόν, την επιτυχία που σημείωσε το σίριαλ, δόθηκε από τους ιθύνοντες του σταθμού το πράσινο φως για έναν ακόμη κύκλο επεισοδίων. H δεύτερη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του ALPHA, αναμένεται με τις ιστορίες που θα εξελιχθούν να συνεπάρει τους τηλεθεατές.

d3570eb2-giatros.jpg

Στα νέα επεισόδια θα δούμε τους Μαριάννα Κιμούλη (από τις Ψυχοκόρες), Πέτρο Λαγούτη (Παγιδευμένοι), Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλέκο Συσσοβίτη, Ιωάννη Παπαζήση, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα. Μαζί τους οι αγαπημένοι μας από τον 1ο κύκλο Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Τζωρτζίνα Λιώση, Αλέξανδρος Κωχ, Παναγιώτης Εξαρχέας, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Ευθυμία Κάντζα, Βαγγέλης Παπαδάκης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved