Τζένη Διαγούπη: «Με ενοχλεί όταν κρύβουν την ηλικία τους με παρεμβάσεις»
Showbiz

Τζένη Διαγούπη: «Με ενοχλεί όταν κρύβουν την ηλικία τους με παρεμβάσεις»

Κατά των αισθητικών επεμβάσεων και... παρεμβάσεων φαίνεται πως είναι η Τζένη Διαγούπη σύμφωνα με τα όσα λέει σε συνέντευξή της.

Όπως λέει η ηθοποιός δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία της και φυσικά δεν την κρύβει.

  • Ο χρόνος που περνάει, είναι κάτι που σας αγχώνει;

Δεν έχω θέμα με την ηλικία μου, την λέω και την υποστηρίζω. Με ενοχλεί όταν κρύβουν την ηλικία τους με παρεμβάσεις. Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί να κάνεις κάτι για να φαίνεσαι πιο νέα; Τα έχεις ζήσει ήδη αυτά τα χρόνια. Για να φαίνεσαι πιο νέα στο φακό; Δεν υπάρχει λόγος…

  • Πριν δύο χρόνια άνοιξε ο μεγάλος κύκλος του ελληνικού metoo. Πιστεύετε ότι οι επώνυμες καταγγελίες συναδέλφων σας που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σηματοδότησαν την κάθαρση στον χώρο του θεάτρου;

Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάθαρση. Η δικαιοσύνη θα δώσει το φως για να γίνει αυτό. Πιστεύω, ωστόσο, ότι θα συμβεί σύντομα και εύχομαι να βγουν και άλλα πράγματα που είναι καταχωνιασμένα σε ντουλάπες και συρτάρια. Δεν τελειώνει εδώ. Υπάρχουν πολλοί επαγγελματικοί χώροι –και όχι μόνο του θεάματος- που μαστίζονται από κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν είναι ανάγκη κάποιος να έχει πέσει θύμα βιασμού για να γίνει μια καταγγελία. Η κακοποιητική συμπεριφορά υπάρχει παντού και έχει πολλές εκφάνσεις.

Τζένη Διαγούπη: «Με έχουν απορρίψει σε δουλειά για το σωματότυπο μου»

diagoupi.jpg
  • Λειτουργεί θετικά ή αρνητικά η τηλεοπτική άποψη που μπορεί να φέρει ένας θεατής όταν έρχεται να σας δει στο θέατρο;

Αυτό είναι καθαρά στο χέρι του ηθοποιού. Η τηλεόραση όντως έχει τη δύναμη να γαλουχήσει την εικόνα ενός ηθοποιού. Γι’ αυτό και ένας θεατής που θα επιλέξει να δει έναν αναγνωρίσιμο ηθοποιό, που τον έχει ταυτίσει τηλεοπτικά αλλιώς, μπορεί να τον αποδοκιμάσει σε κάτι διαφορετικό που θα κάνει στο θέατρο, αλλά και το αντίθετο. Εκεί έχει να κάνει με το πόσο μπορεί ένας ηθοποιός να αποβάλει την τηλεοπτική του εικόνα και να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ευέλικτος ερμηνευτικά, είπε η Τζένη Διαγούπη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Διαγούπη: Έχω βγει χωρίς ρούχα στην τηλεόραση, στις Μάγισσες της Σμύρνης

Γνωστοί ηθοποιοί φωτογραφίζονται υπερασπιζόμενοι την τέχνη τους!

Κουρούπη - Διαγούπη - Τζωρτζάκης & άλλοι ηθοποιοί στην πορεία στο Σύνταγμα-Το ξέσπασμα του Μπιμπίλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved