Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο Στέλιος παίρνει προαγωγή

Τα καλύτερά μας χρόνια: Έφτασαν οι δημοτικές εκλογές και οι κομματικές κόντρες ξυπνούν ένστικτα και διαθέσεις.

Η εγκυμονούσα Μαίρη εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για επιτυχία στον ουρανοκατέβατο Λουίτζι, που απολαμβάνει τη φιλοξενία της οικογένειας και αντιμετωπίζει ειρωνικά τις επιχειρηματικές προτάσεις του Παπαδόπουλου.

Τα παιδιά ασχολούνται με τον έρωτα του Λούη, που τον έχει μεταμορφώσει, ενώ
ο κυρ Νίκος και η Πελαγία πασχίζουν να πείσουν την Ερμιόνη να μην παραιτηθεί από τις ελπίδες για την υγεία της. Συγχρόνως, η Μαίρη τούς έχει παρασύρει όλους στη δημιουργία της νέαςτης κολεξιόν, που ο Λουίτζι θα προωθήσει στο εξωτερικό.

Από την άλλη, η επανεμφάνιση της Ρίτσας εγείρει εντάσεις, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη έκπληξη. Οι μέρες περνούν και η εγκυμοσύνη της Μαίρης αποτελεί το πρώτο θέμα στην οικογένεια, ενώ ένα ζοφερό γεγονός συνταράσσει όλη τη χώρα και φυσικά τη γειτονιά μας.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ο γιος της Παπουτσάκη, Μάξιμος, εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο

Την ώρα που τα χρέη του ατελιέ αυξάνονται συνεχώς, το μόνο καλό είναι η πρόοδος των παιδιών στο σχολείο. Εν τω μεταξύ, ο Λούης είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τη Ζαμπέτα και ο Μίλτος κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την καρδιά της Ελπίδας.

Ο Αντώνης, αντίθετα, δέχεται την οριστική άρνηση της Δώρας και χωρίζουν. Με την αποχώρηση της Αργυρίου, ο Στέλιος παίρνει άτυπη προαγωγή και ο Παπαδόπουλος τον πιέζει για παράτυπες μπίζνες με το υπουργείο. Μέσα σ’ όλα αυτά, η Ερμιόνη ανησυχεί πώς θα τα βγάλουν πέρα οι κόρες της όταν η ίδια θα φύγει από τη ζωή. Έτσι αποφασίζει να τους ομολογήσει το μυστικό της. Πηγή: my tv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved