Ζακέτα να πάρεις: Η Φούλη νομίζει ότι ο Λουκάς έχει ερωμένη
Media

Ζακέτα να πάρεις: Η Φούλη νομίζει ότι ο Λουκάς έχει ερωμένη

Ζακέτα να πάρεις: Τι θα δούμε αναλυτικά στη σειρά της ΕΡΤ αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο Λουκάς αρπάζει μια γερή ίωση και πρέπει νά μείνει στο κρεβάτι, για να του περάσει. Η Φούλη βγάζει πρόγραμμα θεραπείας και ανάρρωσης, αλλά η Ευγενία την ανταγωνίζεται. Εκείνος, για να μην τις στεναχωρήσει, ακούει τις συμβουλές τους και καταλήγει στο... νοσοκομείο. Παράλληλα, η Θάλεια πηγαίνει προσωρινά στο σπίτι της Αριστέας και του Ευθύμη, προκαλώντας πανικό.

ΤΡΙΤΗ

Η Δέσποινα παριστάνει τη σύντροφο του γείτονά της, του Παντελή, για να τον βοηθήσει να ξεφορτωθεί την αδελφή του, ενώ ο Λουκάς με την Ευγενία σκέφτονται να αγοράσουν ένα εξοχικό. Όταν εκείνος αρχίζει να βλέπει μία μεσίτρια, η Φούλη υποθέτει ότι ο γιος της έχει ερωμένη.

Ζακέτα να πάρεις: Από τη σειρά της ΕΡΤ ο νέος ήρωας που θα ερωτευτεί η Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς»

zaketa.jpg

ΤΕΤΑΡΤΗ

Η Αριστέα νιώθει πως ο χρόνος της στην Αθήνα περνάει άσκοπα και αρχίζει τα προξενιά για τον Ευθύμη. Εκείνος φέρνει στο σπίτι μία συνάδελφό του, την Κορίνα, για να ετοιμάσουν τη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο νηπιαγωγείο και η Αριστέα πιστεύει ότι βρήκε την ιδανική γυναίκα για τον γιο της. Στη συνέχεια, η Αριστέα παρατηρεί περίεργες συμπεριφορές στην Τόνια και νομίζει ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, το λέει αμέσως στη Δέσποινα, η οποία παθαίνει πανικό στην ιδέα ότι θα γίνει γιαγιά.

ΠΕΜΠΤΗ

Η Ευγενία ακούει πολλά παράπονα από τη δασκάλα πιάνου της Φωτεινής και η Φούλη αποφασίζει να ψαρέψει τη μικρή. Έτσι, ανακαλύπτει ότι το κορίτσι θέλει να μάθει κουνγκ φου, αλλά φοβάται να το πει στη μητέρα της. Εντωμεταξύ, η γκρίνια της Αριστέας για τη συνεχή παρουσία της Θάλειας στο πλευρό του Ευθύμη κορυφώνεται...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μια ξαδέλφη της Αριστέας και της Δέσποινας, η Κική, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για εξετάσεις και η δεύτερη αναγκάζεται να τη φιλοξενήσει. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες έχουν κόντρα ετών... Από την άλλη, η Ευγενία, ύστερα από μερικά γεγονότα που παρατηρεί, είναι σίγουρη πως η Φούλη είναι έτοιμη να ξαναρχίσει το τραγούδι, αλλά τους το κρύβει. Πηγή: my tv

Διαβάστε επίσης:

Ζακέτα να πάρεις: «Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» για τις απίθανες μαμάδες στο τελευταίο επεισόδιο

Παναγιώτης Γαβρέλας: «Η έκπληξη αγαπημένων ανθρώπων είναι πάντα το πιο ωραίο δώρο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved