«Αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη; Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει εκτός...»
Media

«Αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη; Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει εκτός...»

Μπορεί το τηλεοπτικό παρασκήνιο να υποστηρίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της, Ελένη, την ερχόμενη Παρασκευή (5/7) θα κάνει ένα διάλειμμα από την πορεία της στη μικρή οθόνη, όμως, μπορεί και όχι! 

«Αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη; Έτσι ξέρεις;» αναρωτήθηκε ο Μάκης Πουνέντης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί και όχι.

Έκανε πασαρέλα η Μενεγάκη: «Ας περπατήσω λίγο το πλατό μου πριν το αποχαιρετήσω, θέλω να το χαρώ»

pounentis.jpg

Δεν ξέρω κάτι αλλά έτσι όπως μου το λες, ότι αποχωρεί, το να κάνει ένα διάλειμμα η Ελένη ή να κάνει κάτι άλλο… Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει εκτός. Μπορεί να μην είναι στο MEGA αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μένει εκτός. Με την Ελένη Μενεγάκη κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Είπαμε, μόνο η Ελένη ξέρει».

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και για πολλά χρόνια ενεργό μέλος στα πάνελ εκπομπών συμπλήρωσε λέγοντας: «Η Λίτσα Πατέρα είναι συνυφασμένη με τα πρωινά του ΑΝΤ1, την θυμάμαι από πριν ξεκινήσω και 'γω στον Πρωινό Καφέ. Μια σεζόν έχουμε κάνει μαζί αλλά είναι συνυφασμένη, δεν μπορώ να φανταστώ το πρωινό του ΑΝΤ1 χωρίς τη Λίτσα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved