POL: O ενθουσιασμός της Καραβάτου, η απόρριψη του Αναστάση & τα ζευγάρια που αρχίζουν να φλερτάρουν!
Media

POL: O ενθουσιασμός της Καραβάτου, η απόρριψη του Αναστάση & τα ζευγάρια που αρχίζουν να φλερτάρουν!

Power of Love: Απόψε, οι 12 παίκτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν τετ α τετ στο κόκκινο δωμάτιο και έτσι κάπως άρχισαν να χτυπούν κάποιες καρδιές πιο... δυνατά! 

Η Κατερίνα Καραβάτου με το που βρέθηκε στο σπίτι των κοριτσιών, κατενθουσιάστηκε με την επιλογή που έκανε η Ειρήνη ανάμεσα στα αγόρια, αν και μίλησε με αρκετούς γρίφους που μάλλον θα βρουν τη λύση τους αργότερα.

Λιανός για Καραβάτου στο Power of Love: «Είναι λίγο τσούχτρα, πετάει τα σχολιάκια της υποχθόνια»

Πάντως, η Σωτηρία κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο τον Τζέισον λέγοντάς του πως ο κύριος λόγος που έκανε μία τέτοια κίνηση ήταν επειδή της αρέσουν οι ανατροπές. Όπως είπε, πάντως η Σωτηρία, με τον Δημήτρη δεν πρόκειται να εμπλακεί συναισθηματικά.

Πάντως, η συνάντηση Αναστάση και Νίκης στο κόκκινο δωμάτιο δεν πήγε και πολύ καλά αφού του ξεκαθάρισε ότι δεν την ενδιαφέρει ερωτικά, αφού έχει θέμα με τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. Κάτι που έδειξε να εκτιμά ο Αναστάσης, τονίζοντάς της πως του αρέσει η ειλικρίνειά της.

Εν συνεχεία ήταν η σειρά του Τζέισον να βρεθεί τετ α τετ με τη Γλυκερία στην οποία μάλιστα ζήτησε να τελειώνει το παιχνίδι που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην ίδια και τον Κρητικό παίκτη.

Η Ειρήνη με τον Δημήτρη πάντως, φρόντισαν να ηλεκτρίσουν ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα, κυρίως γιατί εκείνη έδειχνε να είναι ιδιαίτερα αγχωμένη με αυτή τη συνάντηση. Δείτε τι είπαν στο παρακάτω βίντεο:

Πολύ καλά πήγε όμως το ραντεβού του Δημήτρη με τη Σοφία οι οποίοι δείχνουν να ταιριάζουν πάρα πολύ. Μάλιστα, ο νεαρός «σκάναρε» με τα μάτια του την όμορφη κοπέλα και «κόλλησε» με το τατουάζ, με τη Σοφία να του λέει πως δεν μπορεί να το δει γιατί είναι σε... απόκρυφο σημείο.

Tέλος, η Μαρκέλλα συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο τον Δήμο και έδειξαν να έχουν ανάγκη και οι δύο να έρθουν όσο πιο σύντομα γίνεται, κοντά!

Μάλιστα η Μαρκέλλα ρώτησε ευθέως τον Δήμο αν του είχε λείψει καθόλου με τον ίδιο να της λέει ακριβώς αυτό που εκείνη ήθελε να ακούσει. Χρειάστηκε όμως μέσα σε πέντε λεπτά να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον αλλά πριν είπαν να κάνουν μία πολύ σφιχτή αγκαλιά. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Power of love – Τραλάθηκαν με το τατουάζ στον λαιμό του: «Ίσως κάποια τυχερή να το γευτεί το φιλάκι»

Power of Love: O Νίκος αποκάλυψε πως έχει βγει 60 ραντεβού σε 30 μέρες και το Twitter πήρε φωτιά!

Power of Love: Το κόκκινο δωμάτιο ανοίγει τις πόρτες του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved