Σασμός: Όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του τελευταίου επεισοδίου- «Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα»
Media

Σασμός: Όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του τελευταίου επεισοδίου- «Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα»

Μετά από 3 χρόνια ήρθε ο «Σασμός» στη θρυλική σειρά του Alpha 

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο τελευταίο γύρισμα της επιτυχημένης σειράς του Alpha και οι πρωταγωνιστές δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για το «ταξίδι» που τελειώνει.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε: «Σταματάει ένα αιώνιο μίσος κι έρχεται ο Σασμός». Και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τόνισε: «Είμαι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και δεν το περίμενα. Ήταν η καθημερινότητά μου, η ζωή μου τα τελευταία τρία χρόνια. Θα μου λείψουν πάρα πολύ».

Σασμός - Το Twitter ξεσηκώθηκε: «Μαθιό, τσάμπα πήγες!» - Αποθέωση για την ερμηνεία της Τζομπανάκη

Fullscreen-capture-04072024-101611.jpg

Ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε: «Ο Μαθιός έχει ένα πολύ μεγάλο και τραγικό τέλος που αξίζει σε έναν τέτοιο άνθρωπο. Όλος ο κόσμος λέει να μην πεθάνει ο Μαθιός. Οι συγκινήσεις είναι μεγάλες και αυτό θέλουμε στη πραγματικότητα από μια καλή σειρά. Η συνέχεια είναι συναρπαστική, ετοιμαζόμαστε για το νέο πρότζεκτ, πάλι στον Alpha. Θα λέγεται “Ο τιμωρός”, είναι ένα σύγχρονο έργο, μια ιστορία εκδίκησης, που πιστεύω θα καθηλώσει τον κόσμο».

image.jpg

Και η Μαρία Τζομπανάκη: «Είναι σαν να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου. Ήμουν με το παιδί μου που λατρεύω, με εξαιρετικούς συναδέλφους που τους εκτιμώ βαθύτατα. Έκανα φιλίες που θα αντέξουν στο χρόνο. Στο χωρό με τον Ορφέα δεν ήταν μόνο ο Αστέρης, ήμασταν… κι εμείς, με τον γιο μου! Λίγο ακόμα και θα βάλω τα κλάματα…».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανέφερε: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου, έχω ζήσει μέσα από αυτό και μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή που το αποχαιρετώ».

Ο Μιχάλης Αεράκης είπε: «Λυπάμαι που είναι η μέρα του αποχωρισμού, αλλά έτσι είναι… Τα κρατάω στην καρδιά μου και τα παίρνω μαζί μου στην Κρήτη».

Fullscreen-capture-04072024-101701.jpg

Και η Ευγενία Σαμαρά τόνισε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι το τελευταίο γύρισμα, νομίζω ότι θα βάλω τα κλάματα», με τη Δανάη Παππά να προσθέτει: «Κοιταζόμαστε μεταξύ μας και αναστενάζουμε και φεύγουμε… Δεν έχουμε κάτι να πούμε, γιατί ξέρουμε ότι θα βάλουμε τα κλάματα».

Μαρία Τζομπανάκη: Ο Σασμός θα έρθει με μια βάφτιση κι έναν γάμο

Σασμός - Τζομπανάκη:Το spoiler για το φινάλε- Έτσι θα γίνει ο σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες

Η Ευγενία Σαμαρά αποχαιρετά τη Στέλλα του Σασμού & το καστ: «Χαιρετηθήκαμε με δάκρυα στα μάτια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved