Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της, να είναι καλά»
Media

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της, να είναι καλά»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι πληγωμένος από τη συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη.

 

Αρχικά είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές… Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε «ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;». Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, Το 1998. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί».

Μενεγάκη για Βαλέρια Λάτσιου: Είναι γυναικάρα δυο μέτρα και μου μοιάζει πολύ

arnaoutoglou21.jpg

Και πρόσθεσε: «Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το The 2Night έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί».

jpg-(1).jpg

Όσο για την απόφασή της να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση, ο Γρηγόρης τόνισε:

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά».

Ελένη: Η τελευταία εμφάνιση του Τσούλη & η ατάκα του για την Άνδρο που αιφνιδίασε την παρουσιάστρια

Ελένη: Η όλο νόημα ατάκα - «Αφήνω το άρωμά μου να μείνει στο πλατό για τους επόμενους μήνες»

Ελένη: Χαρμόσυνα νέα - «Γεννά σε ένα μήνα και θα γίνει χαμός»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved