Καινούργιου: Το επικό μήνυμα τηλεθεάτριας: «Κοντεύεις τα 40, τι είναι αυτά τα μίνι που φοράς;»
Media

Καινούργιου: Το επικό μήνυμα τηλεθεάτριας: «Κοντεύεις τα 40, τι είναι αυτά τα μίνι που φοράς;»

Η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα δεν δίστασε να πει το μήνυμα που της έστειλε τηλεθεάτρια για τη χθεσινή της εμφάνιση.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Πριν χρόνια έκανα εκπομπή με τον Παύλο Σταματόπουλο και στο ακουστικό είχαμε την Ζήνα Κουτσελίνη και μπαίνω στο YouTube προχθές και βλέπω πως έβγαινα, έβγαινα ημίγυμνη με μαγιό… Πώς έβγαινα; Και λέω εγώ; Καλά τότε ήμουν 25 χρονών… και είπα «καλέ τι φόραγα;» ήμουν σχεδόν ημίγυμνη…»

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-June-19-2024-tagging-@giorgiapantele-@madvma-@aggelospp-@celiakritharioti-@giorgos.pothitos-and-@vakroza.-May-be-an-image-of-4-people-blonde-hair-dress-and.jpg

Και πρόσθεσε: «Μου έστειλε μήνυμα μία τηλεθεάτρια στο Instagram και μου έγραψε: «Με αγάπη στο λέω μωρή, έτσι μου έγραψε. Κοντεύεις τα 40, τι είναι αυτά τα μίνι που φοράς; Σοβαρέψου…» και ξέσπασε σε γέλια!

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-June-18-2024-tagging-@giorgiapantele-@giorgos.pothitos-@pinkwomanofficial-and-@vakroza.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-miniskirt-dress-and-blazer..jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η πρώτη αντίδραση μετά τη χειμαρρώδη συνέντευξη του Μαζωνάκη στην Καινούργιου

Καινούργιου: Οι ευχές σε Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο για τη γέννηση του γιου τους

Πάγωσε η Καινούργιου: «Είναι σοκαριστικό! Ρε δε πάμε καλά» - Τι συνέβη;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved