Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα: «Το "τέλος" του "Γιωργίκη Προβιού" είναι γυναικεία υπόθεση»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα: «Το "τέλος" του "Γιωργίκη Προβιού" είναι γυναικεία υπόθεση»

H Άννα Μάσχα η οποία υποδύεται την Χάδω στο Προξενιό της Ιουλίας και χθες, 3 Ιουλίου είδαμε το συγκλονιστικό της φινάλε ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Super Κατερίνα και έδωσε και το spoiler για τον δολοφόνο του Γιωργίκη Προβιού.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν αρκετά δύσκολη η σκηνή της αυτοκτονίας, αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που έδωσε τον λυρισμό στη σκηνή».

Και πρόσθεσε: «Αυτοκτονεί, γιατί μπροστά της πια δεν βλέπει τίποτα. Δεν έχει ορίζοντα. Τα έχει χάσει όλα, δεν έχει άλλες ευκαιρίες. Από την προηγούμενη σκηνή, η Χάδω έχει περάσει στην απέναντι όχθη, το μυαλό της είναι ήδη θολωμένο, είναι σε ακραία κατάσταση».

masxa-1.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Χάδω ήταν ένας ακραίος χαρακτήρας, με εσωτερικευμένη πατριαρχεία, μια αδικημένη γυναίκα, με προσόντα, με ικανότητα, που δεν έκανε τίποτα στη ζωή της και γέμισε κακία».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε συζητήσει με τον σεναριογράφο για το τέλος, είχε αυτήν την άποψη και συμφώνησα μαζί του. Αυτοί οι ακραίοι χαρακτήρες δεν μπορούν να έχουν καλό τέλος».

Και τόνισε: «Δεν ξέρω αν αγάπησα κάτι στη Χάδω, γιατί κι εγώ ήμουν απέναντι από αυτά που έλεγε και υποστήριζε. Ομολογώ ότι κατανοώ από που πηγάζει το δράμα της. Δεν ξέρω αν θα την έκανα παρέα, αλλά την κατανοώ».

image-(2).jpg

Και αποκάλυψε για το τέλος της σειράς: «Θα δούμε flashback, όπου εδώ είδαμε το τέλος της Χάδως, θα τη δούμε σήμερα, θα δούμε τι έγινε το μοιραίο βράδυ» και συμπλήρωσε: «Το τέλος του Προβιού είναι γυναικεία υπόθεση. Είναι δικαίο και βαθιά ανατρεπτικό το φινάλε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved