Erkan Sorkun'a Aittir. Izinsiz kullanilamaz.
Media

Μπαχάρ: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η κόρη της Μπαχάρ δέχεται επίθεση

Η Μπαχάρ καταφέρνει και κερδίζει μία θέση στο νοσοκομείο όπου εργάζονται ο Εβρέν και ο Τιμούρ. Εκεί, όμως, η ερωμένη του τελευταίου, η Ρενγκίν, την υποδέχεται ψυχρά. Λίγο μετά, η Ουμάι, η κόρη της Μπαχάρ, δέχεται επίθεση από δύο αγνώστους και καταλήγει χτυπημένη στο νοσοκομείο.

Η Μπαχάρ, μετά την περιπέτεια υγείας της, αποφασίζει να κάνει όσα στερήθηκε από τη ζωή της τα τελευταία 20 χρόνια. Έτσι, αρχίζει και μελετά κρυφά για τις εξετάσεις της σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται μέσα στην ημέρα και καταφέρνει να περάσει! Αμέσως κάνει αίτηση για να εργαστεί ως ειδικευόμενη στο ίδιο νοσοκομείο με τον Τιμούρ και τον γιο τους, χωρίς να αναφέρει καθόλου τη σχέση της μαζί τους.

Η αίτηση αρχικά απορρίπτεται λόγω της ευαίσθητης υγείας της, όμως και πάλι ο δρ Εβρέν θα δώσει τη λύση. Συγκαλεί συμβούλιο ούτως ώστε η Μπαχάρ να περάσει από συνέντευξη με τη διοίκηση. Πράγματι, η γυναίκα την επόμενη ημέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα για να πάει άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί, ο πρώτος άνθρωπος που συναντάει είναι ο Τιμούρ, ο οποίος έκπληκτος μαθαίνει πως η κοπέλα που ετοιμάζεται να περάσει από συνέντευξη είναι η γυναίκα του. Ο γιατρός είναι έξαλλος με την Μπαχάρ, αλλά δεν αντιδράει και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τη σχέση τους, καθώς το νοσοκομείο απαγορεύει να υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα σε γιατρούς. Η συνέντευξη ξεκινάει και η Μπαχάρ έρχεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Όταν φτάνει η στιγμή να ψηφίσουν τα μέλη της διοίκησης, η μεγαλύτερη αντίζηλός της, η Ρενγκίν, είναι εκείνη που με τη θετική της ψήφο τής δίνει τη θέση στο νοσοκομείο και την ελπίδα για μία νέα ζωή.

Ο Τιμούρ εκδικείται την Μπαχάρ

Ο Τιμούρ εξοργίζεται γιατί η Μπαχάρ όχι μόνο κινήθηκε πίσω από την πλάτη του και κατάφερε να προσληφθεί στο νοσοκομείο του, αλλά τώρα θα πρέπει να παριστάνουν και τους ξένους! Η κυρία Νέβρά, η μητέρα του, τον συμβουλεύει να δώσει τόπο στην οργή και να την αφήσει να κάνει αυτό που θέλει. Του λέει πως αν την πιέσει υπερβολικά, οι συνέπειες για την οικογένεια Παβούζογλου θα είναι δραματικές, πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορεί να φανταστεί αυτή τη στιγμή η Μπαχάρ. Η τελευταία, από την-άλλη, αντιλαμβάνεται πως στο νοσοκομείο εκτός από τον Τιμούρ και τον γιο τους, τον Ουράς, θα χρειαστεί να συνεργαστεί και με τη Ρενγκίν, την παλιά τους φίλη και συμφοιτήτρια, η οποία όμως την υποδέχεται αρκετά ψυχρά. Η τελευταία, μάλιστα, κάνει μία μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας και στον Τιμούρ για την παρουσία της Μπαχάρ ανάμεσά τους, αλλά εκείνος την καθησυχάζει πως τίποτα δεν θα αλλάξει στη σχέση τους.

Ο Εβρέν είναι αυτός που καλοδέχεται τη γυναίκα και μάλιστα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει να ανταπεξέλθει στα περιστατικά που αναλαμβάνει. Αντίθετα, ο Τιμούρ αποφασίζει να δώσει στην Μπαχάρ ένα μάθημα για το πώς είναι πραγματικά το να δουλεύεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Έτσι, της αναθέτειτην πρώτη της εφημερία, αναγκάζοντάς την να χάσει το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, της Ουμάι.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved