Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Με το πέρασμα των χρόνων με ενδιαφέρει τι θα ”πετάξω”» από την ζωή μου»
Media

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Με το πέρασμα των χρόνων με ενδιαφέρει τι θα ”πετάξω”» από την ζωή μου»

Την ηθοποιό Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συνάντησε η εκπομπή «Ελένη» για μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού: «Το ενδιαφέρον στη δουλειά μας είναι αυτή η ανασφάλεια που σε κρατάει ζωντανό. Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις δουλειές που δεν τρελαίνεσαι αλλά πάντα έλεγα σχετικά εύκολα «όχι» σε δουλειές. Όλα αυτά τα χρόνια τα έχω πάει καλά με την δημοσιότητα αλλά σε σχέση με εμένα πάντα όχι με τη δημοσιότητα».

papaxaralampous.jpg

Για την σχέση της με την δημοσιότητα δήλωσε: «Με τους κολλητούς μου δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που είμαι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οφείλεις να κρατάς μια απόσταση. Με τα social media τα πάω χάλια. Προσπαθώ αλλά δεν είμαι καθόλου καλή».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της είπε: «Δεν είχα κάποιους στόχους στο μυαλό μου πριν κάνω οικογένεια οπότε δεν πήγε κάτι πίσω. Είμαι φροντίστηκα με τα παιδιά μου. Με τον Φανή έχουμε άλλου είδους σχέση. Τώρα πια που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά κάνω πράγματα και για εμένα στην καθημερινότητα μου».

1675196601071-312847127-anna-maria-papaxaralampous-paidia-4-52.jpg

Σχετικά με το πέρασμα του χρόνου σημείωσε: «Με το πέρασμα των χρόνων με ενδιαφέρει τι θα «πετάξω» από την ζωή μου. Αφαιρώ αγωνίες, ανασφάλειες, ακόμα και αντικείμενα».

Ως προς τα επαγγελματικά της ανέφερε: «Χαίρομαι που κάνουμε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με το έργο «Διάλεξε το θάνατο σου αγάπη μου».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της! Τέλος το κοντό

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η ασθένεια ήταν πιο εφιαλτική κι από τον ίδιο τον θάνατο»

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αποκάλυψε την ηλικία της και ανακοίνωσε την τηλεοπτική επιστροφή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved