Kardeslerim: H σειρά που σάρωσε σε τηλεθέαση έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Alpha
Media

Kardeslerim: H σειρά που σάρωσε σε τηλεθέαση έρχεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Alpha

Kardeslerim - Ο θάνατος των γονιών τους φέρνει απελπισία. Μια μεγάλη τουρκική επιτυχία εξασφάλισε ο ALPHA για το καλοκαιρινό πρόγραμμά του. Πρόκειται για τη σειρά «Kardeslerim», η οποία σάρωσε σε τηλεθεάσεις στη γείτονα χώρα για τέσσερις σεζόν και θα τη δούμε από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία τον Φεβρουάριο του 2021 και ολοκληρώθηκε μετά από 132 επεισόδια, στις αρχές Ιουνίου. Παράλληλα, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, αφού μεταδόθηκε σε Ισπανία, Χιλή, Αίγυπτο, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λίβανο, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Ρουμανία, Συρία και πολλές ακόμη χώρες, ενώ από τον Αύγουστο του 2021 ξεκίνησε να προβάλλεται και στο OSN, μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες της Μέσης Ανατολής.

Διάφανη αγάπη:Η αισθηματική σειρά μυστηρίου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha

kardeslerim-alpha-1.jpg

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Τέσσερα αδέλφια έρχονται αντιμέτωπα με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής, μετά τον απρόσμενο θάνατο των γονιών τους, κι επιστρατεύουν όση δύναμη τους έχει απομείνει για να επιβιώσουν. Το πιο δυνατό όπλο στον αγώνα τους είναι η αγάπη που έχουν μεταξύ τους. Όλα ξεκινούν όταν η μητέρα τους, Χατισέ, πηγαίνει να καθαρίσει το εξοχικό της οικογένειας στην οποία εργάζεται και πιάνει στα πράσα το αφεντικό της, Ακίφ, με τη γυναίκα του συνεταίρου του, Σουζάν. Η Χατισέ φεύγει σοκαρισμένη, αφού πρώτα έχει διαβεβαιώσει τη Σουζάν ότι δεν θα πει σε κανέναν τίποτα. Πηγαίνοντας προς τη στάση του λεωφορείου τηλεφωνεί στο σύζυγό της, Βελί, και του λέει για το περιστατικό.

Στο μεταξύ, ο Ακίφ, έντρομος, την ακολουθεί και την πείθει να τη γυρίσει πίσω με το αυτοκίνητο. Στη διαδρομή τρακάρουν με ένα φορτηγό και η Χατισέ τραυματίζεται σοβαρά, όπως και ο οδηγός του Ακίφ. Εκείνος, αντί να καλέσει βοήθεια, τους αφήνει αιμόφυρτους και φεύγει, προκειμένου να μη μαθευτεί ότι ήταν μαζί με τη Χατισέ. Η γυναίκα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Βελί, που ξέρει την αλήθεια, πηγαίνει στον Ακίφ και τον ρωτά τι δουλειά είχε η Χατισέ στο αυτοκίνητό του. Κάνει, δε, το λάθος να του αποκαλύψει ότι γνωρίζει για το περιστατικό I που είδε η γυναίκα του. Οι δυο τους τσακώνονται άσχημα. Πάνω στον καβγά ο Ακίφ τον σπρώχνει κι ο Βελί πέφτει από μεγάλο ύψος και σκοτώνεται. Λίγο μετά, πεθαίνει και η γυναίκα του στο νοσοκομείο.

Στον Αlpha επιστρέφει το Money Drop

Είναι επίσημο! Ο Γιώργος Θαναηλάκης θα παρουσιάζει το Deal

Δύο νέες ξένες σειρές έρχονται στον Alpha σε Α' τηλεοπτική προβολή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved