Νούσιας, Σκιαδαρέσης, Πρωτόπαππα & Χάσκα: Ο ΑΝΤ1 ανοίγει το ξενοδοχείο και κλείνει λαμπερό καστ
Media

Νούσιας, Σκιαδαρέσης, Πρωτόπαππα & Χάσκα: Ο ΑΝΤ1 ανοίγει το ξενοδοχείο και κλείνει λαμπερό καστ

Ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες κι έρωτες. Η νέα αστυνομική κοινωνική σειρά «Grand Hotel», την οποία ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να προβάλλει σε καθημερινή βάση από τη νέα σεζόν, υπόσχεται να τα έχει όλα κι ακόμα περισσότερα, σε μια πλοκή που θα τοποθετηθεί χρονικά στην εποχή του Μεσοπολέμου.

Το ισπανικό δράμα εποχής «Grand Hotel» που είχε προβληθεί παλαιότερα από τον ALPHA στην πρωτότυπη εκδοχή του, θα δούμε από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 α λα ελληνικό. Την προσαρμογή του σεναρίου θα αναλόβουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βόσια Καρυτινού, m σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης («Παρόδεισοε των κυριών»), ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '30 έχουν αναλάβει να αποτυπώσουν δύο μετρ του είδους καθώς την επιμέλεια των σκηνικών έχει αναλάβει ο Αντώνης Χαλκιάς («Το νησί». «Αγρι-
ες μέλισσες», «Οι Πανθέοι»).

Η ιστορία θα αναπτυχθεί σε 160 επεισόδια και οι συζητήσεις για τη στελέχωση του καστ έχουν ήδη ξεκινήσει. Στην πρωταγωνιστική ομάδα που έχει ήδη κλείσει, θα δούμε τον Τόσο Νούσια. που φέτος απολαύσαμε στην «Μάγισσα», αλλά και την Καλλιόπη Χάσκα
που μας συστήθηκε μέσα από την ίδια σειρά με τον ρόλο της Μεταξίας. 0 Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που πρωταγωνίστησε στο «Ναυάγιο», θα είναι επίσης. Πρόταση έχει γίνει και στη Μαρία Πρωτόπαππα που απολαμβάναμε τρία χρόνια στον «Σασμό», ενώ ανάμεσα στα ονόματα που ακούγεται ότι συζητούν με την παραγωγή είναι οι Αναστάσης Ροίλός, Αναστασία Παντούση, Δημήτρης Καπουράvns, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νίκος Κουρής και Ναταλία Τσαλίκη.

https://www.instagram.com/reel/C82G7AphsJ-/

H υπόθεση

Ο Χούλιο φτάνει στο Grand Hotel για να συναντήσει την αδερφή του, Χριστίνα που εργάζεται εκεί. Όταν θα την αναζητήσει θα πληροφορηθεί πως έχει απολυθεί, αλλά δεν θα καταφέρει να την βρει πουθενά. Τότε με τη βοήθεια της Αλίθια, της κόρης της ιδιοκτήτριας, θα πιάσει δουλειά στο ξενοδοχείο με σκοπό να μάθει τι έχει συμβεί στην αδερφή του.

Παράλληλα ένα love story ξεκινά ανάμεσα στον Χούλιο και την Αλίθια. Θα βρει πολλά εμπόδια, αλλά και συμμάχους μέχρι να φτάσει στην αλήθεια και τη δικαίωση.

Πηγή: TV24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved