Θεοδώρα Σιάρκου: «Δεν είχε τύχει να παίξω τηλεοπτικά έναν αδυσώπητο, απάνθρωπο και σκληρό χαρακτήρα»
Media

Θεοδώρα Σιάρκου: «Δεν είχε τύχει να παίξω τηλεοπτικά έναν αδυσώπητο, απάνθρωπο και σκληρό χαρακτήρα»

Πρώτη φορά στη ζωή της... «σκληρή», αλλά όσο κι αν θέλουμε να τη μισήσουμε για τα βασανιστήρια που έκανε στη Βασιλική, δεν μπορούμε. Η Θεοδώρα Σιάρκου ήταν η σκληρή Χριστίνα στις «Ψυχοκόρες» που μας συνεπήρε με το ήθος και τον επαγγελματισμό της και στην παρακάτω κουβέντα αποκαλύπτει τις επόμενες κινήσεις της και τη δράση της στον Δήμο Παλλήνης.

Λείψατε στο κοινό...

«Είναι αλήθεια πως έκανα ένα διάλειμμα για κάποια χρόνια από την τηλεόραση αλλά επέστρεψα το 2020 με την καθημερινή κωμική σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" που μέχρι σήμερα προβάλλεται σε επαναλήψεις από τη δημόσια τηλεόραση. Μια πολύ όμορφη στιγμή τόσο για μένα όσο και για το κοινό, όπως φάνηκε από την αγκαλιά που είχε το σίριαλ. Τη φετινή σεζόν αμέσως μετά δηλαδή από τον αποχωρισμό με τη Φιλιώ στον Πλάτανο, ήρθε η εξαιρετική γκεστ συμμετοχή στις "Ψυχοκόρες" του ΑΝΤ1, που επίσης οι τηλεθεατές αγάπησαν από τα πρώτα επεισόδια, οπότε νιώθω ότι πλέον δεν απουσιάζω από τη μικρή οθόνη και δε λείπω καθόλου από το κοινό».

Θεοδώρα Σιάρκου: Το 50-50, το δυναμικό comeback & πειρατικός θησαυρός που ανακάλυψε ο σύζυγός της

Ωστόσο, μέσα από τις «Ψυχοκόρες», του γνωρίσατε έναν άλλον εαυτό σας... Δε θυμάμαι να έχετε συστήσει στους τηλεθεατές και στο παρελθόν μια γυναίκα σαν τη Χριστίνα.

«Πράγματι, δεν είχε τύχει να παίξω τηλεοπτικά έναν αδυσώπητο, απάνθρωπο, κακοποιητικό και σκληρό χαρακτήρα όπως είναι η Χριστίνα. Αυτό ίσως να έχει συμβεί γιατί οι περισσότερες δουλειές που έχω στο τηλεοπτικό μου βιογραφικό αφορούσαν κυρίως κωμωδίες. Είχα ανάγκη όμως να βουτήξω σε τέτοια νερά και αυτή ήταν η πρόκληση για μένα μιας και με έβαλε στη διαδικασία να υποδυθώ κάτι ακραίο και δύσκολο.

Χαρακτηριστική είναι η φράση πολλών φίλων για το “πόσο κόντρα ρόλο σου έδωσαν” καθώς όλοι όσοι με γνωρίζουν έχουν, ευτυχώς, μια τελείως διαφορετική εικόνα! Είμαι ωστόσο της γνώμης πως ένας ηθοποιός, αν θέλει να είναι συνεπής απέναντι στο έργο του, πρέπει να προσπαθεί να παίξει τα πάντα. Δεν ξεχνώ ποτέ, μάλιστα, τη φράση που μου είχε πει ο αείμνηστος Νίκος Φώσκολος στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, πως “τους κακούς δεν τους ξεχνάει ποτέ κανείς". Άλλωστε, αν δεν είχαμε τους κακούς χαρακτήρες πώς θα αναδεικνύονταν οι καλοί:».

siarkou-(1).jpg


Τι σας γοήτευσε πάνω της;
«Είμαι της γνώμης πως οι κακοί χαρακτήρες, οι άνθρωποι που έγιναν θύτες, κάποια στιγμή στη ζωή τους υπήρξαν θύματα και ίσως αυτό να τους έχει δημιουργήσει την ανάγκη να λειτουργήσουν διαφορετικά. Μια τέτοια περίπτωση πιστεύω πως είναι και η Χριστίνα, η οποία όταν ανακάλυψε πως η Βασιλική έχει σκοτώσει τον Ευάγγελο Αρδίτη, επειδή η ίδια έχει παρελθόν μαζί του και με τη Βικτώρια Μαρόγλου αλλάζει ρότα και η συμπεριφορά της απέναντι στο κορίτσι γίνεται πιο ανθρώπινη. Ετσι, κατέστρωσε ένα σχέδιο προκειμένου να τη φυγαδεύσει από την εξορία, ενώ έδωσε αποστολή στο κορίτσι να ξεπαστρέψει τη Μαρόγλου».


Ωστόσο, υπάρχει κάτι που θα της αλλάζατε;

«Όχι, δε θα της άλλαζα τίποτα. Η συγκεκριμένη σειρά αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα, βασανιστήρια για 5.000 γυναίκες που υπήρξαν πολιτικοί εξόριστοι στο Τρίκερι και ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες. Είχαν υποστεί τα πάνδεινα. Υποσιτίζονταν, βασανίζονταν, αντιμετώπιζαν σοβαρές αρρώστιες όπως ψώρα, φυματίωση, ελονοσία και αυτές και τα παιδιά τους. Μιλάμε για πέτρινα χρόνια στην πραγματικότητα, οπότε τι να αλλάξω: Έπρεπε να αποδώσω ερμηνευτικά μέσα από τη Χριστίνα όλη αυτή την κατάσταση, την απαξίωση και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που οι δεσμοφύλακες ασκούσαν πάνω στις εξόριστες σε αυτό το στρατόπεδο. Οπότε θεωρώ ότι και λίγα έκανα σαν ερμηνεία με την ηρωίδα».

Σιάρκου για Φιλιππίδη: «Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν το συντομότερο δυνατό»

Θεοδώρα Σιάρκου: Η αθόρυβη προσωπική ζωή και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Βασίλη!

Πηγή: TV24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved