Ρίκα Διαλυνά: Εγκατέλειψε την Αθήνα! Η νέα ζωή στην Κρήτη και η εικόνα της σήμερα, στα 89 της χρόνια
Media

Ρίκα Διαλυνά: Εγκατέλειψε την Αθήνα! Η νέα ζωή στην Κρήτη και η εικόνα της σήμερα, στα 89 της χρόνια

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ρίκα Διαλυνά, μάς ξεναγεί στην πατρίδα της, το Ηράκλειο Κρήτης, εκεί που ζει το τελευταίο διάστημα. Το σχολείο που φοίτησε και το κρητικό γλέντι που στήθηκε προς τιμήν της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για όλα στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

«Φροντίζω τον εαυτό μου πάρα πολύ. Δεν θα κοιμηθώ ποτέ χωρίς να καθαρίσω το πρόσωπό μου. Είναι το πιο απλό και εύκολο. Δεν θέλω να αλλάξω φυσιογνωμία. Τις ρυτίδες γιατί να τις κρύψω; Το όνειρό μου ήταν να πάω στην Αμερική και το όνομά μου ήταν από εκεί.

Δεν μου άρεσε το Ειρήνη και είπα στη μαμά μου να με φωνάζει Άννα Ρίκα και αποφάσισε να με φωνάζει Ρίκα. Είχα την τύχη να παίξω με σπουδαίους ηθοποιούς και εκεί δεν πηγαίνεις εσύ, έχεις τον μάνατζέρ σου. Δεν έχεις φόβο ότι κάτι στραβό θα συμβεί. Δεν με ζήλεψαν στην Αμερική καθόλου. Στην Ελλάδα με ζήλευαν!», είπε μεταξύ άλλων η Ρίκα Διαλυνά.

Σπύρος Φωκάς: Συγκλονισμένη η Ρίκα Διαλυνά αποχαιρετά τον δικό της Σπύρο

1720115474207-644642937-dialyna.jpg

Και ανέφερε σε άλλο σημείο: «Η Βουγιουκλάκη αφού είχε γίνει η ιστορία στις Κάννες, εγώ είχα αηδιάσει από όλα αποφάσισα να ανοίξω μια μπουτίκ. Μου τηλεφωνάει και μου είπε να ξεχάσω το παρελθόν και είμαστε φιλενάδες και θέλω να παίξεις έναν εντυπωσιακό ρόλο. Με “πίεσε” λίγο.

Και πράγματι ήταν ένας ρόλος εντυπωσιακός στην τελευταία πράξη. Αλλά ήθελα να υπογράψουμε συμβόλαιο ότι το όνομά μου θα ήταν στο τέλος με την ίδια γραμματοσειρά με τη δική της. Βλέπω κάτι ψιλά, δεν λέω τίποτα. Την άλλη μέρα της πάω μια ανθοδέσμη και της γράφω “Αν δεν τηρηθούν οι όροι που είπαμε δεν μπορώ να σχολάσω την παράσταση”. Δεν τόλμησε να μου πει τίποτα. Της είχα δώσει κάτι μπότες και όταν της τις ζήτησα, μου έδωσε τη μία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ρίκα Διαλυνά και Μαρία Αλιφέρη αποχαιρετούν συγκινημένες τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήταν λεβέντισσα»

Ρίκα Διαλυνά: «Λύγισε» στον αέρα του Star - Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved