Προξενιό: Αυτός ήταν τελικά ο δολοφόνος του Γιωργίκη - «Μου σηκώθηκε η τρίχα», γράφουν στο Twitter
Media

Προξενιό: Αυτός ήταν τελικά ο δολοφόνος του Γιωργίκη - «Μου σηκώθηκε η τρίχα», γράφουν στο Twitter

Το προξενιό της Ιουλίας: Το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου, παρακολουθήσαμε το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του Alpha. Μια σειρά που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να μπει στη λίστα με τις καλύτερες της σεζόν.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Προβιός, τον οποίο υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία ο Μελέτης Ηλίας, ήταν στο κρεβάτι με τη Δέσπω όταν ακούστηκε ένας θόρυβος. Η Ιουλία, κατάφερε να σπάσει τη ντουλάπα μέσα στην οποία ήταν κλειδωμένη, έτρεξε να δει πού είναι το παιδί της και ήταν άφαντο. Παράλληλα, έπιασε και τον Προβιό με τη Δέσπω σε ερωτικές στιγμές.

Αμέσως, όλοι άρχισαν να ψάχνουν τη μικρή Ευγενία. Ο Γιωργίκης πηγαίνοντας στον στάβλο είδε κάτι και σοκαρίστηκε. Αυτό που βρήκε ήταν το άψυχο σώμα της μικρούλας που πέθανε από το άλογο. Την εξαφάνισε και δεν είπε τίποτα σε κανέναν, με αποτέλεσμα όλοι να αγωνιούν. Μέχρι βέβαια που βρέθηκαν εκεί τα αίματα και από τους υπόλοιπους και άρχισαν να υποψιάζονται.

Λίγη ώρα μετά, μετά από έναν έντονο καβγά, η Χάδω έριξε την πρώτη μαχαιριά στον Γιωργίκη, αφού άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι το παιδί ήταν νεκρό.

Μόλις τον μαχαίρωσε, έφυγε από το σπίτι και οι υπόλοιποι ήθελαν να μεταφέρουν τον τραυματία στο νοσοκομείο όμως εκείνος επέμενε ότι είναι καλά και δεν ήθελε ούτε τη χωροφυλακή να τους βοηθήσει για να βρουν το παιδί.

Το προξενιό της Ιουλίας: Απόψε ο ματωμένος επίλογος!

proxenio2.jpg

Η Δέσπω είχε καταφέρει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποδράσει από το σπίτι, μαζί με τον θείο, ενώ ο Γρηγόρης παραφυλούσε και παρακολουθούσε σιωπηλά έξω από το σπίτι του Προβιού. Παράλληλα, μαθεύτηκε όλη η αλήθεια και για τον βιολογικό πατέρα του Χρήστου, τον Επιφάνειο.

Η Ιουλία πήρε τηλέφωνο τον Στασινόπουλο και τον ενημέρωσε ότι ο Γιωργίκης ήταν νεκρός. Έπειτα την ανέκρινε με όλους να αναρωτιούνται τι είχε συμβεί. Αφού η Ιουλία προφυλακίστηκε, η Στεφανία πήγε και παραδόθηκε, παίρνοντας τον φόνο πάνω της.

stefania.jpg

Όπως ήταν φυσικό, ο Στασινόπουλος δεν πίστεψε λέξη απ΄όσα του είπε η Στεφανία στην ομολογία της, ωστόσο, της ζήτησε να υπογράψει την κατάθεσή της.

«Στεφανία, ξέρω ότι δεν το έκανες εσύ... Ποιος το έκανε;», της είπε.

Ένα μήνα μετά, ο εφιάλτης της Ιουλίας τελείωσε. Ξεκίνησε να μιλάει και πάλι και μαζί με την μητέρα της, Στάσα και τον αδερφό της, κατάφερε να χαμογελάσει ξανά! Ο Ρήγας θα παντρευόταν και είχε ένα δώρο για την αδερφή του, ένα ανιψάκι.

Η Ιουλία, αφού συνήλθε, κατάφερε να πάει στις φυλακές και να συναντήσει τη Στεφανία η οποία της είπε να μη στενοχωριέται καθώς περνούσε μια χαρά εκεί, είχε την ησυχία της.

io8lia.jpg

«Συγνώμη Ιουλία μου, συγνώμη. Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που σε βλέπω και είσαι καλά. Σε αδίκησα κι εσένα και τον γιο μου, σας αδίκησα. Αν δεν ήμουν τόσο σκληρή τότε, αν τα είχα κάνει αλλιώς όλα, θα είχαμε αποφύγει πολλά, αλλά βλέπεις, σκουριασμένα μυαλιά, με εμμονές. Είχα τόσο μίσος μέσα μου τότε Ιουλία μου», της είπε η Κυριακούλα σε μια τυχαία συνάντηση που είχαν στον δρόμο.

Ο Γρηγόρης της αποκάλυψε ότι χώρισε με τη Φιλιώ και πως εκείνη είναι πλέον με τον γιατρό. Της ζήτησε να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και της είπε πως ποτέ δεν σταμάτησε να την αγαπάει. Εκείνη όμως δεν μπορούσε να είναι ξανά μαζί του.

«Σ΄αγάπησα τόσο πολύ και σ΄αγαπάω ακόμα αλλά δεν ήμασταν τυχεροί», του απάντησε.

proxenio1.jpg

Στο τέλος του επεισοδίου, είδαμε τη σκηνή με την Ιουλία να λέει στον Προβιό ότι είχε επικοινωνήσει με τον Στασινόπουλο και ήταν καθοδόν για το σπίτι τους.

Όταν εκείνη τον είπε ανίκανο, την έπιασε από το ρούχο της και τής μίλησε με τα χειρότερα λόγια. Τα όσα της είπε ήταν αρκετά για να την ταράξουν ακόμα περισσότερο. Ο Γιωργίκης τής αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που σκότωσε και την πρώτη του γυναίκα, την Ευγενία.

1720128380791-765854721-proxenio2.jpg

«Εγώ τη σκότωσα. Εγώ έβαλα δηλητήριο στα μανιτάρια και τα έδωσα στο μούλικό της για να της τα σερβίρει. Αυτό που άξιζε πήρες κι εσύ...», της είπε.

«Εσύ ρε κερατά σκότωσες το Βγενιώ μου;», του είπε εκείνη και του έριξε τις τελευταίες μαχαιριές που του αφαίρεσαν τη ζωή.

«Έκανα αυτό που έπρεπε! Αυτό για όσα μου έκανες, αυτό για την Ευγενία, αυτό για το Βγενιώ. Αυτό για όλες μας! Για όλες τις Ευγενίες και τις Ιουλίες. Για όλες μας», ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε ο Γιωργίκης την ώρα που έτρωγε τις μαχαιριές.

Έπειτα, είδαμε την Ιουλία να φεύγει χαμογελώντας με τον Χρήστο, βάζοντας στο σπίτι πωλητήριο.

Κι έτσι γράφτηκε ο επίλογος του Προξενιού της Ιουλίας.

Ωστόσο, έμειναν και κάποια ερωτηματικά για κάποιους ήρωες και για το τι απέγιναν.

«Ο Επιφάνειος, η Δέσπω και ο Λεοντίου τι απέγιναν; Δεν μάθαμε...», σημειώνουν οι τηλεθεατές.

Καθόλη τη διάρκεια του επεισοδίου, οι τουιτεράδες έψαχναν τον δολοφόνο και τα σχόλια ήταν αμέτρητα. Διαβάστε μερικά από αυτά παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα: «Το "τέλος" του "Γιωργίκη Προβιού" είναι γυναικεία υπόθεση»

Προξενιό - Η σκηνή που καθήλωσε & η αποθέωση: «Για Περλέγκα και Μάσχα τα λόγια είναι περιττά!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved