Φινάλε για το Πάμε Δανάη: Τα δάκρυα, η αποχώρηση της Καμπούρη & το ραντεβού τον Σεπτέμβη
Media

Φινάλε για το Πάμε Δανάη: Τα δάκρυα, η αποχώρηση της Καμπούρη & το ραντεβού τον Σεπτέμβη

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, "Πάμε Δανάη" έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια για αυτή τη μέρα επέλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα και έδωσε ραντεβού στους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και όπως έχει γίνει γνωστό θα την βλέπουμε σε διαφορετική ώρα, στην ώρα που είναι η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι.

Πριν το φινάλε οι συνεργάτες της, Τίμος Ζαχαράτος, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Άρης Καβατζίκης πήραν τον λόγο και συγκινημένοι μίλησαν για τα τέσσερα χρόνια συνεργασία σας.

kampouri.jpg

Ο Άρης Καβατζίκης με δάκρυα στα μάτια είπε: «Πώς δένονται οι άνθρωποι καμιά φορά. Βλέπεις τώρα αυτό το γελοίο θέαμα που σου προκαλεί γέλιο, γιατί τσαλακωνόμασταν μέχρι εκεί που δεν παίρνει, και πραγματικά η καρδιά μας μέσα κάνει κρακ. Σου φέρνει τόσο συγκίνηση. Δένεσαι τόσο πολύ με τις παρέες. Θα βάλω τα κλάματα... Πάντως αυτή η παρέα, ήταν η πιο ωραία μου παρέα»

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από την εκπομπή και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Ήταν από τους πιο φωτεινούς σταθμούς στην πορεία μου»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Δανάη Μπάρκα και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν αποχαιρετιόμαστε, αλλά είναι ωραίο να ακούγονται και τα ευχαριστώ. Μας εύχομαι να διατηρήσουμε τη χαρά μας και την τρέλα μας όπου κι αν είμαστε. Εύχομαι ένα καλό καλοκαίρι σε εσάς. Και εμείς τον Σεπτέμβρη εδώ στο Mega και όπου αλλού»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved