Media

Εκατομμυριούχος - «Σάρωσε τα πάντα»: Ο παίκτης των 100.000 & η φτιαχτή άγνοιά του

Να γελοιοποιήσει το Τέρας του Εκατομμυριούχου - όχι του Γρηγόρη Αρναούτογλου φυσικά αλλά σε άλλη χώρα του εξωτερικού- κατάφερε ο Khaled El – Katateny. Ο 19χρονος φοιτητής Νομικής από την Αυστραλία μπήκε στο πλατό και άφησε άφωνους τους πάντες καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που απορούσαν με τη συμπεριφορά του. 

Ο ίδιος φάνηκε να αολουθεί το ρητό του Σωκράτη «ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα» και κέρδισε 100.000 δολάρια σχεδόν άκοπα, με τον ίδιο να παραδέχεται αργότερα πως μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη του.

Αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντευα να τρελαθώ. Ήταν θέμα υγείας πια»

Σε κάθε ερώτηση του παρουσιαστή Eddie McGuire εκείνος υποστήριζε πως δεν έχει ιδέα για την απάντηση, βρίσκοντας παράλληλα φαινομενικά κουτές αιτίες για τις οποίες κάθε φορά επέλεγε τη σωστή. Κάνοντας συνεχώς πλάκα, αστειευόμενος με το κοινό και ζητώντας από τον παρουσιαστή να βγάλουν selfie μετά το τέλος του παιχνιδιού, έγινε συμπαθής σχεδόν αμέσως, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει κανέναν με τις γνώσεις του.

Στην τελευταία ερώτηση για τις 100.000 δολάρια ρωτήθηκε τι θα κάνει τα χρήματα αν τελικά τα κερδίσει και τόνισε πως θα αγοράσει 10 jet-ski για κείνον και τους φίλους του, επιλέγοντας ξανά τη σωστή απάντηση με τη δικαιολογία πως… είχε πολλή ώρα να ποντάρει στο D!
Αφού κέρδισε τα χρήματα, υποστήριξε πως οι γνώσεις του είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που κανείς θα πίστευε. Για την ακρίβεια, δήλωσε πως για κακή τύχη του Τέρατος, γνωρίζει τη γλώσσα του σώματος, με αποτέλεσμα να «διαβάζει» τις σωστές απαντήσεις μέσα από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

«Ίσως εγώ σε κάνω να πιστεύεις πως δεν γνωρίζω την απάντηση», είπε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον McGuire.

Εκατομμυριούχος - Άφωνος ο Γρηγόρης: Παίκτης αποκάλυψε ότι «το 'σκασε» από τη σύζυγο για να παίξει!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved