Κουτσελίνη: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με λυγμούς – Οι αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα
Media

Κουτσελίνη: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με λυγμούς – Οι αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα

H Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα με λυγμούς και ανανέωσε το ραντεβού της!

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ήταν μια χρονιά πολύ δημιουργική για εμένα έχοντας και τη βραδινή και τη μεσημεριανή ζώνη. Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα το Star που με εμπιστεύθηκε εννέα τηλεοπτικές χρονιές. Το Star δεν είναι ακέφαλο και απρόσωπο έχεις τους ανθρώπους του που έχουμε κλάψει και γελάσει παρέα» .

Και με δάκρυα είπε: «Οι άνθρωποι έχουν ψυχή και όταν ενώνονται γίνονται ένα για τα δύσκολα και τα εύκολα».

koutselini-1.jpg

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί εδώ και εννέα τηλεοπτικές χρονιές μας δίνετε πρωτιά. Και η πρωτιά δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, είναι η καρδιά σας. Ακόμα και στη δύσκολη περίοδο εσείς μου στέλνατε καρδιές και αγκαλιές και με ηρεμούσατε για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ».

1720181755184-736921893-image-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Υποκλίνομαι στην αγάπη και την αγκαλιά σας. Είμαστε οικογένεια και δεν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να μπορεί να μαυρίσει την καρδιά μου γιατί είναι τόσες οι φωτεινές αγκαλιές σας που με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχη γνωρίζοντας την αλήθεια της ψυχής σας».

Και κατέληξε λέγοντας: «πάμε για τη 10η!»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved