Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Μου έμαθες πολλά πράγματα ακόμα & στην ηλικία που είμαι, σε ευχαριστώ»
Media

Μενεγάκη σε Ουγγαρέζο: «Μου έμαθες πολλά πράγματα ακόμα & στην ηλικία που είμαι, σε ευχαριστώ»

H Ελένη Μενεγάκη πριν το φινάλε της εκπομπής ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τι κρατά από τη συνεργασία τους.  

 

Ο Δημήτρης είπε: «Κρατάμε μόνο καλές στιγμές! Εγώ αυτό που κατάλαβα τρία χρόνια είναι ότι απολαμβάνεις περισσότερο ότι το κερδίζεις, όχι ότι σου χαρίζουν. Τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή και νομίζω ότι αυτό που κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε και άρα έχεις ρίζες για πάντα, είτε ξανασυνεργαστούμε είτε όχι. Αυτό που ζήσαμε όλοι με τους συνεργάτες και ειδικά με εσένα, το έχω κατακτήσει, το έχτισα εγώ και κανένας δεν μπορεί να μου το πάρει».

1720177838016-737469377-image.jpg

Και η παρουσιάστρια τον αγκάλιασε τον φίλησε και του είπε:: «Βρε Δημήτρη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά στο λέω. Μου έμαθες πράγματα ακόμα και στην ηλικία που είμαι, στα τόσα χρόνια στη τηλεόραση, που πάντα μέσα μου λέω ότι τα έχω δει όλα. Μου έμαθες ότι δεν σταματάμε να μαθαίνουμε, ποτέ δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι τα ξέρουμε όλα και πάντα πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα.

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και πρέπει να δίνουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε τον καθένα ξεχωριστά, γιατί ο καθένας είναι μια μοναδική προσωπικότητα. Που ούτε νιώθει, ούτε αντιδρά, ούτε φέρεται όπως δέκα άνθρωποι μαζί στην ίδια παρέα ή στην ίδια οικογένεια. Αυτό είναι ένα σπουδαίο μάθημα που θέλω να το περάσω και στα δικά μου παιδιά.

eleni21.jpg

Μου αρέσει να μαθαίνω, μου αρέσει να ακούω. Ήταν χαρά μου που δούλεψα μαζί σου, μένω σε αυτό, είσαι ένας πολύ χρήσιμος άνθρωπος σε μια εκπομπή, είσαι καλό παιδί, έχεις τις ανασφάλειες σου και τα νεύρα σου ώρες ώρες, αλλά έχω κι εγώ τα νεύρα μου, οπότε ποια είμαι εγώ που θα πω για τα νεύρα του άλλου;».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved