Στούντιο 4: Το φινάλε, η... παρεξήγηση και το «ευχαριστώ»!
Media

Στούντιο 4: Το φινάλε, η... παρεξήγηση και το «ευχαριστώ»!

Μέρα για τηλεοπτικές αυλαίες η σημερινή (5/7) και οι συντελεστές του Στούντιο 4 θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές με χαρά, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Αφού ολοκληρώθηκε λοιπόν η ροή της εκπομπής και ήρθε το φινάλε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος που παρουσιάζουν το μεσημεριανό μαγκαζίνο, εμφανίστηκαν on camera με τους περισσότερους από τους συνεργάτες τους για να αποχαιρετήσουν το κοινό.

«Κάγκελο» η Ζαμπέτογλου - «Φέτος, μπράβο, έκλαψες μόνο 10-20 φορές, ρεκόρ αναλγησίας!»

nansy-zampetoglou.jpg

Τον λόγο πήρε ο Θανάσης ο οποίος θέλησε να απευθυνθεί σε κάποια από τις συνεργάτιδές του, λέγοντάς της πως θεωρεί πως είναι από τους πιο καλούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει.

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν, η φίλη και κουμπάρα του εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τον αγριοκοίταξε -πάντα με χιούμορ- και του ζήτησε εξηγήσεις γι' αυτό που μόλις είχε πει, με τον παρουσιαστή να σπεύδει να δικαιολογηθεί ότι δεν εννοούσε άτομα από την οικογένειά του αφού τη Νάνση τη βλέπει ως αδελφή του. Κατάφερε δηλαδή να τα... μπαλώσει, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους.

Τον λόγο πήρε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία αναφέρθηκε στην αγάπη που δείχνει ο κόσμος στην ίδια και τους συνεργάτες της, τονίζοντας ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Αφού λοιπόν ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αποχαιρέτησε με πολλή χαρά.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αντέδρασε η Ζαμπέτογλου σε δήλωση της Νικολακοπούλου: «Αυτό είναι ρατσιστικό» - «Είναι η αλήθεια»

Στούντιο 4:«Πήγαμε για γύρισμα σε γήπεδο, η διάσημη καλεσμένη με τακούνι, μας έβρισαν & μας έδιωξαν»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Το mail απάτη που έλαβε - Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που την πατάνε...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved