J2US: Το gossip-tv στον τελικό! Oι ερωτευμένοι Αμούτζας-Μπρεάζου & η Βανδή με την κόρη της, Μελίνα
Media

J2US: Το gossip-tv στον τελικό! Oι ερωτευμένοι Αμούτζας-Μπρεάζου & η Βανδή με την κόρη της, Μελίνα

J2US τελικός: Απόψε, το μουσικό σόου του Alpha ρίχνει αυλαία και το gossip-tv ήταν στο πλατό για να καταγράψει όλα όσα συνέβαιναν backstage, μακριά από τον τηλεοπτικό «αέρα»!

Από νωρίς στις εγκαταστάσεις του J2uS επικρατούσε πυρετός προετοιμασίας για τους 4 φιναλίστ οι οποίοι είχαν αγωνία για τις επιδόσεις τους on stage και δεν σταμάτησαν να κάνουν πρόβες προκειμένου να είναι άρτιες οι εμφανίσεις τους στους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό.

J2US Ημιτελικός: Αυτά τα 2 ζευγάρια αποχώρησαν πριν από τον μεγάλο τελικό - Οι πρώτες δηλώσεις τους

e5d3d2c2-3962-41c7-a6b6-7a6f25d74801.jpg

Πρώην παίκτες του φετινού κύκλου ανάμεσα στο κοινό για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό.

Συγχρόνως, είχαν αρχίσει να καταφτάνουν στο πλατό και οι πρώην παίκτες του φετινού, 6ου κύκλου του μουσικού σόου, ανάμεσά τους η Στέλλα Κονιτοπούλου αλλά και η Μπέσσυ Αργυράκη που είχαν δει στο παρελθόν στο J2US.

ef890c42-833d-4822-8d31-cefd8d24d6b5.jpg

Η Μπέσσυ Αργυράκη μαζί με τη Στέλλα Κονιτοπούλου στα παρασκήνια.

Στο μεταξύ, όταν ξεκίνησε το live και αφού ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε την guest κριτή, Μαρία Σολωμού η οποία είχε πάρει τη θέση του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος είχε θεατρικές υποχρεώσεις που έπρεπε να φέρει πρώτα σε πέρας.

be070dc1-10d7-4c20-9bd6-c047b5bb730e.jpg

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου αχώριστοι ακόμα και στα παρασκήνια.

Είδαμε ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της φετινής σεζόν, τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου στα παρασκήνια να απολαμβάνουν μαζί όσα συνέβαιναν on stage, στηρίζοντας με τον τρόπο τους τους συμπαίκτες τους παρ' όλο που ήθελαν και εκείνοι να βγουν πρώτοι στις καρδιές των τηλεθεατών που είναι και οι καταλληλότεροι για να επιλέξουν τον μεγάλο νικητή.

Στο μεταξύ, στα διαλείμματα, όπως συμβαίνει πάντα σε τηλεοπτικές παραγωγές που διαρκούν αρκετές ώρες, οι συντελεστές είχαν την ευκαιρία να ξαποστάσουν λίγο, να πιούν ή να φάνε κάτι ή ακόμα και να σηκωθούν από τις θέσεις τους για να ξεπιαστούν.

0b6aee6e-24dc-4cd7-9c2d-d623be748707.jpg

Η Σοφία Κουρτίδου εκτός σκηνής, ποζάροντας για τους φωτογράφους.

Απαθανατίσαμε τη Βίκυ Σταυροπούλου σε ένα από τα διαλείμματα, να διασχίζει τη σκηνή προκειμένου να κάνει και εκείνη ένα μικρό break.

2a47ff59-dcc6-4dcc-82c1-be456ea1f726.jpg

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε διάλειμμα...

Στα backstage είδαμε και τη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή που βρισκόταν στο πλευρό της και απολάμβανε όσα συνέβαιναν on και off camera:

Στα παρασκήνια όμως ήταν και ο Mente Fuerte ο οποίος συχνά στα διαλείμματα βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρίας Σολωμού την οποία και απαθανάτιζε μέσα στην εντυπωσιακή μπλε τουαλέτα της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved