J2US τελικός -Η Τάνια Μπρεάζου το παραδέχτηκε για τη γνωριμία της με τον Αμούτζα: «Άλλαξε η ζωή μου»
Media

J2US τελικός -Η Τάνια Μπρεάζου το παραδέχτηκε για τη γνωριμία της με τον Αμούτζα: «Άλλαξε η ζωή μου»

J2US τελικός: Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου πριν την πρώτη εμφάνισή τους στη μεγάλη βραδιά, έκαναν έναν μικρό απολογισμό για την πορεία τους στο σόου, με τον έρωτα που γεννήθηκε ανάμεσά τους να έχει τον πρώτο λόγο. 

Μάλιστα, η Τάνια Μπρεάζου, συγκινημένη που ένα τέτοιο ταξίδι φτάνει στο τέλος του, αρκέστηκε να πει για τη συμμετοχή της στο J2US: «Εγώ θα πω μόνο, ''άλλαξε η ζωή μου''».

J2US - Αμούτζας & Μπρεάζου: Η συγκλονιστική ερμηνεία, το φιλί, οι διθύραμβοι και η Eurovision

j2us_gr_1720205925_3405656602829820704_29711293110.jpg

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως το μουσικό σόου στάθηκε η αφορμή για να γνωριστεί με τον γνωστό ηθοποιό και να έρθουν πιο κοντά. Μέσα από τη συνεργασία τους αυτή γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας για τον οποίο και οι δύο προτιμούν να μη μιλούν. Όμως, δεν μπορούν και να τον κρύψουν κιόλας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αμούτζας έδειξε το ίδιο χαρούμενος για αυτή τη συγκυρία στην καριέρα του η οποία μάλιστα τού χάρισε και μία σύντροφο με την οποία και προφανώς περνάει πολύ καλά.

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού, το ζευγάρι επέλεξε να τραγουδήσει το «Παλιό μου παλτό», ερμηνεία για την οποία κατέκτησαν 40 βαθμούς και πολύ θετικές κριτικές. Δείτε τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved