Media

Τηλεθέαση: Με τι νούμερα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη;

Τηλεθέαση: Ένα σημαντικό κεφάλαιο της τηλεοπτικής καριέρας της Ελένης Μενεγάκη έκλεισε χθες (5/7) η ίδια, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές με συγκίνηση αλλά και πολλές ατάκες που μάλλον ήταν statements για τα σχέδιά της. 

Η εκπομπή Ελένη, μετά από τρία χρόνια στον «αέρα» του Mega έριξε αυλαία, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη μεταξύ των συνεργατών και την ίδια την Ελένη Μενεγάκη με τις δηλώσεις της μόνο απαρατήρητες να μην περνούν.

Γερμανού: Αποχαιρέτησε την Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της - «Η απουσία σου θα είναι ηχηρή»

«Σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό» είπε μεταξύ άλλων κάποια στιγμή στην τελευταία της εκπομπή η όμορφη παρουσιάστρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα γυρνούσε εύκολα στην παρουσίαση μίας καθημερινής ζωντανής εκπομπής.

Παρ' όλα αυτά, πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν για το τηλεοπτικό της μέλλον και μένει να δούμε τελικά τι ακριβώς έχει σχεδιάσει η Ελένη Μενεγάκη η οποία, όπως πάντα, κρατάει καλά κλειστά τα χαρτιά της.

Τι ποσοστά τηλεθέασης όμως σημείωσε η τελευταία εκπομπή της στο Mega σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο;

Όπως αναφέρεται στους πίνακες τηλεθέασης για τη χθεσινή μέρα, η μεσημεριανή εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 10,1% στο γενικό σύνολο και 8,8% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved