Συγκινημένοι οι συνεργάτες της Μενεγάκη μιλούν για το τέλος της εκπομπής - «Η Ελένη ήταν θλιμμένη»

Instagram / elenimenegaki

Showbiz

Συγκινημένοι οι συνεργάτες της Μενεγάκη μιλούν για το τέλος της εκπομπής - «Η Ελένη ήταν θλιμμένη»

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε συγκινημένη το Mega, τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό της κοινό και είναι έτοιμη να ξεκινήσει το νέο της ταξίδι. 

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ξεκίνησε στο Mega σε αυτό το στούντιο… ήρθα σε ένα στούντιο που δεν το ήξερα, όταν πρωτοήρθα φοβόμουν, χτυπούσε η καρδιά μου από χαρά, συγκίνηση και φόβο… Όταν έρχεσαι σε ένα καινούργιο μέρος μπορεί να πιστεύεις ότι πολλά πράγματα θα βρεις, αλλά ποτέ δεν πιστεύεις αν θα τα βρεις»!

Γερμανού: Αποχαιρέτησε την Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της - «Η απουσία σου θα είναι ηχηρή»

menegaki.jpg

Και πρόσθεσε: «Ένα ευχαριστώ στους τηλεθεατές. Καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης, σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ στην καθημερινή ζώνη. Δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα… δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά αγαπησιάρικο πρόγραμμα…»!

Οι συνεργάτες της παραχώρησαν συγκινημένοι τις πρώτες τους δηλώσεις μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής στην κάμερα του «Γεια Σου».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Η συνεργασία με την Ελένη μού άφησε την πιο γλυκιά γεύση».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δήλωσε με τη σειρά του: «Να ρωτήσετε την Ελένη αν θα κάνει βραδινό, εγώ παραμένω στο Mega».

Τέλος, ο μάγειρας της εκπομπής «Ελένη», ο Γιώργος Παπακώστας, δήλωσε: «Η Μενεγάκη σήμερα ήταν θλιμμένη και όλοι παρασυρθήκαμε από αυτή τη θλίψη».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved