Media

Χρηστίδου - Με συγκίνηση το φινάλε της εκπομπής της: «Δεν μου αρέσουν καθόλου οι αποχαιρετισμοί»

Η εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου, το Χαμογέλα και πάλι, έριξε σήμερα αυλαία και η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τονίζοντας όμως πως δεν της αρέσουν οι αποχαιρετισμοί. 

Η παρουσιάστρια, θέλησε αρχικά να ευχαριστήσει το Mega και τον παραγωγό της για τη χρονιά που ρίχνει αυλαία, με τον Νίκο Κοκλώνη να τής στέλνει μία τεράστια ανθοδέσμη.

Χρηστίδου για κόντρα Παπανώτα-Μαγγίρα: «Έγινε χωρίς λόγο και έκανε κακό και στους δύο»

Μάλιστα, όταν την πήρε στα χέρια της η Σίσσυ Χρηστίδου είχε και ένα μικρό ατύχημα αφού από τη βιασύνη της να διαβάσει το καρτελάκι με τις ευχές που ήταν καρφιτσωμένο πάνω στην ανθοδέσμη, κατά λάθος το έσκισε, προκαλώντας το γέλιο όλων.

Η παρουσιάστρια συνέχισε αναφέροντας έναν προς έναν όλους τους συνεργάτες της, ευχαριστώντας τους για την βοήθεια, την υποστήριξη και τη σκληρή δουλειά που έριξαν αυτή τη χρονιά.

Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στο μικρό πάρτι αποχαιρετισμού που στήθηκε στο πλατό, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στέλνοντας τις ευχές της προς όλους για καλές διακοπές και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved