Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε πότε επιστρέφει η εκπομπή την επόμενη σεζόν
Media

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε πότε επιστρέφει η εκπομπή την επόμενη σεζόν

Η Ναταλία Γερμανού ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με τους συνεργάτες της και αποκάλυψε πότε επιστρέφει η εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σήμερα (7/7) ρίχνει αυλαία για τη φετινή, έκτη κατά σειρά, σεζόν του Καλύτερα δε γίνεται, στον αέρα του Alpha και φυσικά η συγκίνηση είναι διάχυτη στους συντελεστές της.

Γερμανού για αποχώρηση Νικόλιζα-Πανόπουλου: «Δεν χαλάνε οι φιλίες για μία εκπομπή ρε...»

Photo-shared-by-Natalia-Germanou-on-November-06-2023-tagging-@fenia_pan-@vassia_kostara-@thanosvogiatzis-@konstantinosavgerinos-@alphatv-and-@kalyteradeginetai..jpg

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της έναρξης της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού δεν κατάφερε να μην αναφερθεί στην απόφαση του Δημήτρη Πανόπουλου και της Εβελίνας Νικόλιζα να αποχωριστούν αυτή την τηλεοπτική παρέα και να κάνουν «σόλο καριέρα» όπως με χιούμορ είπε η παρουσιάστρια.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει γνωστό στο κοινό της πότε ακριβώς επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

"Σε περιμένουμε με πολύ χαρά, ξεκούραστο, ανανεωμένο και με όλα τα φανταστικά σου νέα στις 21 Σεπτέμβρη που είναι Κυριακή!", αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved