Λάλος-Λαμπροπούλου: H κοινή εμφάνιση στην TV, το μεγάλο φινάλε του Σασμού, η κάθαρση και η αποκάλυψη
Showbiz

Λάλος-Λαμπροπούλου: H κοινή εμφάνιση στην TV, το μεγάλο φινάλε του Σασμού, η κάθαρση και η αποκάλυψη

Λάλος-Λαμπροπούλου - Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7/7 ένα από τα πιο θρυλικά τηλεοπτικά ζευγάρια που έχουν σφραγίσει την ελληνική μυθοπλασία. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Μαθιό και την Βασιλική της σειράς Σασμός που ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας 8/7. 

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησαν για το φινάλε της σειράς και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Λαμπροπούλου - Πρωτόπαππα: Τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν;

«Μάθαμε πολλά πράγματα για την υποκριτική μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σοβαρέ σκηνές με πολύ βάθος και είμαστε χαρούμενοι. Έχω πάρει εκατοντάδες μηνύματα που μου λένε δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός Από την μία όταν το διάβασα είπα “θα πεθάνει αυτός ο άνθρωπος”, από την άλλη να έσβηνε ότι θα πήγαινε φυλακή θα ήταν πιο τραγικό. Τα μηνύματα λένε ότι κλάψαμε» ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος.

«Η μυθοπλασία υπάρχει για να κλαίμε και να καθαρίζουμε την ψυχή μας από αυτό που μας βαραίνει χωρίς να είναι απαραίτητο να συμμετέχουμε κι εμείς» πρόσθεσε.

«Σοκαρίστηκα που θα γινόταν αυτό και που θα έμενε η Βασιλική μόνη όπως ξεκίνησε κι ακόμα πιο βαθιά» συμπλήρωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Ο Δημήτρης Λάλος στη συνέχεια μίλησε για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα με τον νέο του ρόλο στον Τιμωρό του Alpha.

«Θα είναι ένα σύγχρονο έργο, δεν θα είναι εποχής. Είναι μια περιπέτεια, μια ιστορία εκδίκησης. Αυτός ο άνθρωπος αδικείται, τον φυλακίζουν από πολύ μικρό και γαλουχείται μέσα στη φυλακή. Βγαίνει πολύ πλούσιος, κατάφερε με άλλους τρόπους να βγάλει λεφτά και γυρίζει πίσω για να ζητήσει δικαιοσύνη».

«Αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθεί να εκδικηθεί έχουν κάνει μεγαλύτερα κακά από όσα έχουν κάνει στον ίδιο, επομένως δεν είναι εκδίκηση, αλλά είναι δικαιοσύνη αυτό που ζητάει».

«Έχουμε γυρίσματα στην Ελλάδα, στο Μαρόκο. Σχεδόν δύο χρόνια το συζητάμε».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, μεταφορά της επιτυχίας του BBC, Dr. Foster.

Δημήτρης Λάλος–Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Κλείδωσε η νέα συνεργασία έκπληξη μετά τον Σασμό

Ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Λάλος - Ο Σασμός τελειώνει, ο Τιμωρός έρχεται!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved