Media

Εκτός εκπομπής ο Οικονόμου: «Είχαμε κάνει τάμα για την Εθνική, για να πάρει το εισιτήριο για Παρίσι»

Μόνος του παρουσίασε σήμερα (8/7) την εκπομπή Σήμερα ο Άκης Παυλόπουλος αφού όπως ο ίδιος αποκάλυψε, ο Δημήτρης Οικονόμου πήγε να εκπληρώσει το τάμα που είχαν κάνει να περάσει η Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες:

Ο γνωστός δημοσιογράφος με έτερον τηλεοπτικό ήμισυ τον Δημήτρη Οικονόμου είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής ότι θα χρειαστεί να παρουσιάσει μόνος την εκπομπή καθώς ο συνάδελφός του έφυγε για να εκπληρώσει το τάμα που είχαν κάνει από κοινού, να κερδίσει η Εθνική Ελλάδας την Κροατία, γεγονός που θα της έδινε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς.

Πένθος στον ΣΚΑΪ- «Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς»

«Όπως καταλάβατε ο Δημήτρης δεν είναι σήμερα μαζί μας. Είχαμε κάνει και οι δύο ένα τάμα για την Εθνική, για να πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι. Βγήκε το τάμα και πήγε να το εκπληρώσει» ήταν τα πρώτα λόγια του Άκη Παυλόπουλου ο οποίος με χιούμορ συνέχισε λέγοντας:

«Η Εθνική πήρε το εισιτήριο, νίκησε την Κροατία κι έτσι επιστρέφει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει χθες. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved