Ανδρέας Γεωργίου: Με τη Σιμώνη του στα Γιάννενα εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα σειρά του Mega, Ταμπού
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: Με τη Σιμώνη του στα Γιάννενα εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα σειρά του Mega, Ταμπού

Μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα του σειρά που θα παρακολουθήσουμε από τη συχνότητα του Mega, έζησε το σαββατοκύριακο που πέρασε ο Ανδρέας Γεωργίου

Έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία σε περίπου ενάμιση μήνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος, έδειξε να χαλαρώνει στα όμορφα Ιωάννινα όπου μπορεί και συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.

Αντρέας Γεωργίου - Σιμώνη Χριστοδούλου: Μοναδικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους

georgiou-simoni-(1).webp

Το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την ομορφότερη μέρα της ζωής του, όμως στο μεταξύ, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει και επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες όμως πρόκειται άμεσα να ολοκληρωθούν προκειμένου να αφοσιωθεί στην οργάνωση του γάμου αλλά και στις διακοπές του μαζί με τη σύντροφό του.

Ο ίδιος ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του με την αγαπημένη του από εστιατόριο στα Γιάννενα, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές χαλάρωσης μετά από μία δύσκολη μέρα γυρισμάτων.

Να θυμίσουμε ότι συγχρόνως γίνονται και τα γυρίσματα για τον τέταρτο κύκλο της Γης της Ελιάς που αναμένεται να συγκρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου με τη σύντροφό του Σιμώνη από τα Γιάννενα:

georgiou-simoni.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved