Media

Από την πίστα στη μικρή οθόνη

Από τις μεγάλες πίστες και τις μουσικές σκηνές, στα τηλεοπτικά πλατό. Η «μετακόμιση» καλλιτεχνών από τα στούντιο ηχογραφήσεων σε αυτά των καναλιών δεν είναι καινούργιο φαινόμενο.

Η τάση καλά κρατεί τουλάχιστον την τελευταία 15ετία κυρίως λόγω της ανάγκης των ιθυνόντων των τηλεοπτικών σταθμών να ανακαλύψουν φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα, που παράλληλα θα έχουν αναγνωρισιμότητα αλλά και την αποδοχή του κόσμου. Υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν μετακομίσει στη μικρή οθόνη καθαρά και μόνο με βάση την επαγγελματική ιδιότητά τους, για παράδειγμα οικοδεσπότες μουσικών εκπομπών ή κριτές σε talent shows, ακολουθεί η μεσαία κατηγορία αυτών που δοκιμάστηκαν και σε άλλα projects, όπως για παράδειγμα η παρουσίαση ψυχαγωγικών εκπομπών, και, τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που άφησαν σε δεύτερη μοίρα το τραγούδι και αφοσιώθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά στην παρουσίαση

Ποιοι «παίξουν» στο Φάληρο

Στον Σκάι η πληθώρα νέων ριάλιτι αλλά και η επαναφορά του «Voice» φέρνει συνωστισμό καλλιτεχνών στην έδρα της Acun Medya στο Μαρούσι. Στον νέο κύκλο του μακροβιότερου talent show της ελληνικής τηλεόρασης, που επιστρέφει στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου από τη νέα σεζόν, σίγουρος είναι ο Σάκης Ρουβάς. Από κει και πέρα θα υπάρξει ανανέωση στην ομάδα των τεσσάρων coaches. Ακούγονται διάφορα ονόματα, μεταξύ των οποίων της φετινής εκπροσώπου της ελληνικής αποστολής της Eurovision, Μαρίνας Σάττι, αλλά και του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε επιτροπές δύο talent shows: του «X Factor» στον Σκάι το 2017 και του «Your Face Sounds Familiar» το 2019. Πάντα πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων είναι το όνομα της πολλές φορές παρτενέρ του «Μαζώ» στις πίστες Πάολας, ωστόσο μέχρι σήμερα, παρά τις πολλές προτάσεις, η λαϊκή τραγουδίστρια δεν έχει ενδώσει για μια μόνιμη εμφάνιση στη μικρή οθόνη. Εντονα ακούστηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα για μία από τις τέσσερις κόκκινες καρέκλες του «Voice» και το όνομα του Στέλιου Ρόκκου που είδαμε στο «X Factor» του Mega το 2022. Ωστόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως τη νέα σεζόν θα έχει παρουσία στην τηλεόραση, αλλά με άλλο ρόλο.

Η περίπτωση Μάστορα

Για το «Voice» ακούστηκε έντονα και το όνομα του Χρήστου Μάστορα, που έχει υπάρξει μέλος επιτροπών σε talent shows δύο φορές στο παρελθόν: στο «Rising Star» του ΑΝΤΙ τη σεζόν 2016-2017 αλλά και στο «X Factor» του Mega. Ωστόσο, λόγω άλλων υποχρεώσεων στην οθόνη είναι σχεδόν απίθανο να τον δούμε στο talent show του Σκάι. Ο καλλιτέχνης επέλεξε τη μεγάλη και όχι τη μικρή οθόνη, καθώς ως γνωστόν θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή «Υπάρχω», σε σενάριο Κατερίνας Μπέη («Ευτυχία») και σκηνοθεσία Γιώργου Τσεμπερόπουλου, που αναμένεται στις αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου.

Εν αναμονή Βανδή - Γαρμπή

Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή αναμένουν τις αποφάσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον επόμενο κύκλο του «J2US». Εφόσον για το talent show ανάψει το «πράσινο φως» για ακόμη έναν κύκλο στον Alpha από τον Ιανουάριο του 2025, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρεθούν στα έδρανα της κριτικής επιτροπής. Το ίδιο ισχύει όσον άφορά το backstage και για την τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη.
Την έκβαση των συζητήσεων του Νίκου Κοκλώνη με τους εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του Open αναμένει ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός, που φέτος πήρε μέρος στο «J2US», εφόσον η Barking Well Media έρθει σε συμφωνία με το Ανοιχτό Κανάλι είναι το ακλόνητο φαβορί για την ανάληψη της παρουσίασης της καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής «Kalokairi yes», μαζί με τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Η Ελένη Χατζίδου θα πραγματοποιήσει φέτος το καλοκαίρι κάποιες μουσικές εμφανίσεις, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητά της παραμένει το «Breakfast@Star». Την Παρασκευή 28 Ιουνίου η τραγουδίστρια αλλά και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το Star και θα είναι για ακόμη μια σεζόν οι οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς.


Η μεγαλεπήβολη παραγωγή

Η γνωστή τραγουδίστρια Demy έχει στο ενεργητικό της πολλές θεατρικές εμφανίσεις σε επιτυχημένα μιούζικαλ («Η μελωδία της ευτυχίας», «Mamma mia!», «Anastasia»). Τώρα ξεκίνησε γυρίσματα για την παρθενική της εμφάνιση στην ελληνική μυθοπλασία σε μια μεγαλεπήβολη παραγωγή. Θα υποδυθεί την αδελφή της Μαρίας Κάλλας στη νέα μίνι σειρά δέκα επεισοδίων της ΕΡΤ «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» σε σκηνοθεσία της Ολγας Μαλέα, που περιγράφει τα νεανικά χρόνια της μεγαλύτερης ντίβας της όπερας όλων των εποχών. Η Demy θα υποδυθεί την Τζάκι, την αδελφή της Μαρίας. Στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς εποχής θα δούμε σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση τη λυρική σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής, Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου. Ο Μίλτος Χαρόβας, που ξεχώρισε στο «Χ Factor» του Mega, συνεχίζει για άλλη μια σεζόν στη «Γη της ελιάς». Μάλιστα ο ρόλος του «Παρασκευά» στα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του Μεγάλου Καναλιού μεγαλώνει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις νέες ιστορίες του καθημερινού σίριαλ.



© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved