Media

Σασμός: Αστέρης-Αργυρώ παντρεύτηκαν & ήρθε το happy end που όλοι περίμεναν-«Έχω πλαντάξει στο κλάμα»

Σασμός: Ολοκληρώθηκε και ο τελευταίος κύκλος της αγαπημένης καθημερινής σειράς του Alpha, το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου.

Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο είδαμε... Η μαύρη μέρα, το μεγάλο αντίο στον Μαθιό έχει φτάσει μα κανείς δεν είναι έτοιμος. Όλοι είναι εκεί εκτός από την Βασιλική. Εκείνη είναι αποφασισμένη να πάει κοντά του και μόνο ένας άνθρωπος θα μπορούσε να εμποδίσει αυτήν την απόφασή της, αν ήταν εκεί.

Η Αργυρώ προσπαθεί να στηρίξει τον διαλυμένο Αστέρη, ενώ η Καλλιόπη με όση δύναμη έχει, παλεύει να αντέξει και να μην λυγίσει. Μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, ο Αντώνης συνειδητοποιεί με πίκρα ότι όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι ήξεραν για τον δολοφόνο του Στεφανή εκτός από εκείνον. Λίγο πριν πάρει την απόφαση για το αν θα κλείσει την υπόθεση με τον σωστό ένοχο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο θα ορίσει αν θα νικήσει ο αστυνόμος ή ο άνθρωπος μέσα του.

Σασμός - Ορφέας Αυγουστίδης: «Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου και...»

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τα γεγονότα που επισφράγισαν το σασμό. Η Άνω Ποριά διάγει ευτυχισμένες μέρες, μακριά από το αίμα και τον τρόμο, μετά τη θυσία του Μαθιού. Ξημερώνει η μέρα του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι δυο τους ετοιμάζονται, όταν ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να τους τρομάξει. Σύντομα, ο φόβος θα μετατραπεί σε έκπληξη και χαρά.

Ο μεγάλος τους έρωτας θα επισφραγιστεί ενώπιον Θεού κι ανθρώπων, ζωντανών και τεθνεώτων, σε μία τελετή κι ένα γλέντι που θα γραφτεί στην ιστορία του τόπου. Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς θα γλεντήσουν με την καρδιά τους, θα καταθέσουν όσα κουβαλούν στην ψυχή τους και θα ατενίσουν με ελπίδα το μέλλον. Ένα μέλλον κάτω από έναν ολόλαμπρο ήλιο, που φεύγει από τη μέρα που στην Άνω Ποριά, εγίνηκε... Σασμός!

Όπως ήταν φυσικό, οι τηλεθεατές, εκτός από τον Alpha, είχαν συντονιστεί και στο Twitter και τα σχόλια που γράφτηκαν για το φινάλε ήταν χιλιάδες με τους περισσότερους να είναι συγκινημένοι με τον γάμο του ζευγαριού που έφερε επιτέλους το πολυπόθητο happy end!

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό - Σασμός: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή του αποψινού επεισοδίου που προκαλεί ανατριχίλα!

Σασμός: Αποχαιρετιστήριο πάρτι λίγο πριν το φινάλε - Οι ξέφρενοι χοροί των πρωταγωνιστών

Εμμανουέλα Αλεξίου:Η σεναριογράφος του Σασμού εξηγεί γιατί «σκότωσε» τον Μαθιό & δίνει super spoiler

Σασμός: Το προσκλητήριο γάμου Αστέρη- Αργυρώς

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved