Media

Διάφανη Αγάπη: Μία δολοφονία και οι διαλυμένες ζωές

Μία ρομαντική ιστορία αγάπης με το μυστήριο να κυριαρχεί αναμένεται να προβληθεί τη νέα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τίτλο, Διάφανη αγάπη

Στις επάλξεις βρίσκονται αυτή την περίοδο στον ALPHA, καθώς σχεδιάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν. Ο σταθμός ακόμη μία χρονιά αναμένεται να δώσει έμφαση στη μυθοπλασία παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό ενδιαφέρουσες σειρές με πολλές ανατροπές, δράση, συγκίνηση, μυστήριο και αγωνία. Μία από αυτές φέρει τον τίτλο «Διάφανη αγάπη».

Μοναδικές ερμηνείες, δυνατό καστ, μια ρομαντική ιστορία αγάπης σε μία σύγχρονη και ξεχωριστή, σε τεχνολογία και ύφος κινηματογράφησης, σειρά. Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει το δίδυμο Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, ενώ στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Σπύρος Ρασιδάκης. Η παραγωγή είναι της Prima Visione και στο καστ πρωταγωνιστούν ονόματα-έκπληξη, όπως οι Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μόσχα, Γιώργος Νούσης, θοδωρής Αντωνιάδης, θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό η σειρά θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Η υπόθεση

Πώς είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους; Πώς είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις τη δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός; Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να τη διαβεί. Ο κεντρικός ήρωας, είναι μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία, γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved